REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Un bebeluș din Dobromir a rămas fără mamă la naștere și are nevoie de ajutor

Un bebeluș din Dobromir a rămas fără mamă la naștere și are nevoie de ajutor

Replica API 7 martie 2022 | 00:44 2513

Cazul micuței din Dobromir a ajuns până la urechile bucureștenilor. Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu, a adus în atenția urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare povestea copilei rămase fără mama la naștere, și le-a comunicat acestora ce are nevoie copila.

Cazul fetiței rămase fără mamă la naștere a creat vâlvă în ultimele zile pe rețelele de socializare. Constănțenii au dat rapid zvon în țară despre povestea acesteia.

Este vorba despre o fetiță nou-născută, a cărei mama a murit la naștere. Copila a fost externată vineri, 4 martie, și a rămas în grija tatălui, care este zilier și nu-și poate permite să-i ofere fetei produsele de care are nevoie.

În timp ce bărbatul este la muncă, micuța rămâne în grija bunicii materne. Copila are nevoie de lapte praf ”Aptamil prematil” și de pempersi.

Menționăm că familia trăiește în localitatea Dobromir, județul Constanța.

Cazul copilei a ajuns și la București. La acest apel umanitar s-a alăturat și partenera lui Liviu Vârciu, Anda Călin. Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a prezentat cazul micuței din Dobromir și și-a anunțat urmăritorii că are nevoie de lapte praf, pamperși și alte lucruri necesare unui bebeluș.

Anda Călin și Liviu Vârciu

Mama acestei minunății a murit la naștere. Ea a rămas în grija tatălui. Prietena mea care locuiește aproape de această familie mi-a spus că tatăl are nevoie de lapte praf și de pamperși, eventual și alte lucruri necesare unui bebeluș”, a scris Anda Călin.

Pentru cei care doresc să sprijine acest caz, pot suna la numărul de telefon 0747339745

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ,e foarte greu dar Anda Calin si marele Varciu nu pot ajuta un copil ,isi construiesc vile dupa vile si cer ajutor de lapte praf .Pai daca Varciu ,Andrei Stefanescu si Roxana ar rupe de la gura lor zilnic cate 10lei ar face si ei o fapta nobila pt fetita .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768