REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° ConstanÈ›a Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
24.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Un bețiv a amenințat mai mulți polițiști cu moartea, după ce a fost deranjat de la un chef

Un bețiv a amenințat mai mulți polițiști cu moartea, după ce a fost deranjat de la un chef

Virgil STOIAN 30 iulie 2024 | 00:00 273

Vasile Cosmin Drutu este un bărbat certat cu legea, cu mai multe condamnări la activ. Bărbatul a călcat din nou pe bec, după ce, beat fiind, în timp ce se afla în incinta sediului PoliÈ›iei OraÈ™ului Ovidiu, i-a adresat amenințări cu moartea È™i cu acte de violență unui agent de poliÈ›ie aflat în exercitarea atribuÈ›iilor de serviciu.

Un betiv a amenintat mai multi politisti cu moartea, dupa ce a fost deranjat de la un chef
Potrivit rechizitoriului, un echipaj mixt, fiind în exercitarea atribuÈ›iilor de serviciu È™i acÈ›ionând în baza unui plan de acÈ›iune pentru prevenirea faptelor antisociale, s-a deplasat în satul Culmea, unde, în faÈ›a unui bar, au identificat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public. Una dintre aceste persoane a devenit recalcitrantă, aducând expresii jignitoare oamenilor legii, motiv pentru care a fost imobilizată, încătuÈ™ată È™i introdusă în autospeciala de poliÈ›ie pentru a fi condusă la sediul PoliÈ›iei oraÈ™ului Ovidiu. La sediul poliÈ›iei, persoana de sex masculin a fost identificată ca fiind inculpatul Vasile Cosmin Dritu, cunoscut la nivel local ca fiind o persoană care provoacă deseori scandal, fiind consumator frecvent de băuturi alcoolice. Inculpatul a continuat să se manifeste agresiv, lovindu-se cu capul de masă, È™i i-a adus amenințări cu moartea È™i cu acte de violență unui agent de poliÈ›ie, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

Un betiv a amenintat mai multi politisti cu moartea, dupa ce a fost deranjat de la un chef
MagistraÈ›ii din cadrul Judecătoriei ConstanÈ›a au decis condamnarea lui Vasile Cosmin Dritu la 4 luni ÅŸi 15 zile închisoare. După contopirea pedepselor, bărbatul urmează să execute 1 an, 7 luni ÅŸi 15 zile închisoare, în regim de detenÈ›ie. SentinÈ›a nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513