REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un bețiv a bătut un polițist pentru că l-a deranjat cu prezența lui, în bar!

Un bețiv a bătut un polițist pentru că l-a deranjat cu prezența lui, în bar!

Victor ROTARU 24 mai 2023 | 00:00 2179

Consumul excesiv de alcool poate schimba comportamentul unei persoane la 180 de grade, iar consecințele sunt cu nemiluita. Dumitrel Ș., în timp ce se afla în incinta unui bar din Măcin, pe fondul stării de ebrietate, a spart blatul de sticlă al unei mese, apoi i-a tras o palmă peste față unui agent de poliție ce se afla și el în bar, după terminarea programului. 

Un betiv a batut un politist pentru ca l-a deranjat cu prezenta lui, in bar!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 6 decembrie 2022, când după terminarea programului agentul de poliție Sebastian F. a convenit cu un alt coleg să meargă la un bar din localitate pentru a viziona un meci de fotbal din cadrul Campionatului Mondial. După 10 minute, în local au intrat trei băieți din localitate, aflați într-o stare vădită de ebrietate. Întrucât mesele din bar erau apropiate între ele, Sebastian F. a auzit cum Dumitrel Ș. a întrebat care este motivul pentru care era poliția prezentă în locul respectiv. 

În încercarea de a evita un conflict cu Dumitrel Ș., agentul de poliție Sebastian F. i-a spus colegului și prietenei acestuia să iasă la o țigară. Pentru că a terminat țigara mai repede, prietena a intrat în incinta barului. La scurt timp au fost strigați de către aceasta să intervină pentru că Sebastian F. a spart blatul de sticlă al unei mese. Mai întâi a intrat în bar Sebastian F., care a mers către masa la care se afla Dumitrel Ș, şi i-a cerut acestuia explicații pentru fapta comisă, solicitând totodată să se calmeze. A observat că Dumitrel Ș. s-a ridicat de la masă şi s-a îndreptat provocator către el, timp în care între cei doi s-a interpus colegul lui Sebastian F. pentru a evita o potențială altercație. Cu toate acestea, fără să fi fost provocat în vreun fel de către agentul de poliție, Dumitrel Ș. l-a lovit din lateral cu palma peste faţă.

Un betiv a batut un politist pentru ca l-a deranjat cu prezenta lui, in bar!Minută judecătorească 

Magistrații din cadrul judecătoriei Măcin au decis să îl condamne pe Dumitrel Ș. la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice. În urma contopirii pedepselor, Dumitrel Ș. urmează să execute o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Amice, esti p***t? Tu esti sanatos la cap? In loc sa zici ca i-a dat o pedeapsa f usoara si ca trebuia batur pana se caca pe el, tu zici aberatii! Rara asta e plina de p****i!
6
0
ce cauta in bar in uniforma de politist? daca nu le-a tinut piept la bataie, trebuie dat afara, nu este bun. nu-i mai plingeti de mila.
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510