REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
15.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ce a pățit un biciclist, după ce a anunțat autoritățile că există un pericol de accident. Video

Ce a pățit un biciclist, după ce a anunțat autoritățile că există un pericol de accident. Video

Deria ISLEAM 30 august 2024 | 08:20 5906

Militarii din cadrul ISU B - IF au fost solicitați să intervină vineri, în jurul orei 08:00, în cartierul 1 Decembrie, județul Ilfov, acolo unde a avut loc un accident rutier.

Ce a patit un biciclist, dupa ce a anuntat autoritatile ca exista un pericol de accident. VideoImagine de la fața locului

Potrivit informațiilor noastre, în urma accidentului produs între o dubă și camionul staționat neregulamentar, a rezultat o victimă conștientă, cooperentă. transportată la spital.

Ce a patit un biciclist, dupa ce a anuntat autoritatile ca exista un pericol de accident. VideoImagine de la fața locului

Un biciclist a semnnalat autorităților din Ilfov faptul că un tir era oprit pe marginea drumului, nesemnalizat corespunzător, într-o zonă periculoasă, unde se circulă cu viteză. Acesta și-a făcut datoria de cetățean și a sunat la 112, însă răspunsul primit l-a șocat. Autoritățile i-au spus bărbatului că nu reprezintă o urgență ce s-a întâmplat și că nu au ce face în această situație. Mai mult, polițistul s-a răstit la biciclist și a refuzat să-l transfere către un alt coleg. 

Video - declarația biciclistului

Bărbatul a sunat din nou, a fost întâmpinat de același polițist care nu era interesat de camion, ci voia să afle locația biciclistului pentru a-i da o „mare amendă”.

Video - de la fața locului

„Abuz total! La nici 3 minute, s-a întâmplat grozăvia!” declară biciclistul. 

Video 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine shtie ce facea putoarea de militzian ca numai de munca nu ii ardea lui si l-a deranjat biciclistul asta cu o problema de serviciu,mai biciclistule dar si tu cat de naiv potzi sa fii daca ai crezut ca militzieni se prezinta la locul de munca din care sunt platitzi gras din bugetul tzari adica si din bani tai pentru ca sa munceasca,sau nu cunoshti zicala:"munca-i pentru proshti"ori politzishti nu sunt proshti pentru ca sa munceasca,ei sunt speciali,daca aveai vreo informatzie de unde ii ieshea si lui o shpaga ceva atunci ishi ridica si poltzistul cwrul ala gras de pe scaun altfel nu,militzieni nu sunt la munca pentru romani normali ci pentru cei speciali la fel ca si ei si pentru shpagi.
15
1
Cața nesimțire și nepăsare sa ai ca și polițist.. efectiv sa plătească o parte din daunele masinilor plus demisia urgenta și sa nu mai poată fi angajat în politie niciodată..
20
1
multa prostie zace în aceste instituții,luați de pe strada făcuți polittttai,până mai ieri mânau oile la muls sau livrau pizza
23
1
Romania educata a sasului arogant si imbecil i-a ridicat pe astia de la stat in slavi de ii intereseaza numai cand le maresc salariile si cat mai e pana la 45 ani cand ies la pensie speciala
28
2
Ei se gândesc numai la pensie. Nu îi interesează nimic altceva. Pensie și după,angajare la stat.
30
2
Iresponsabile.Nu au auzit de prevenție. Polițistul trebuie zburat după ce i se va tatua pe frunte că nu-i deștept dar e puturus și periculos.Și să dea și salariile,voucherele,bonusurile și sporurile înapoi pentru că le-a luat degeaba.Și să primească două,trei palme după ceafă și ăla care la angajat pe periculos.
34
2
Dragi r0mâni, aceasta este R0mânia educată, R0mânia bunului simț
35
1
L-ati concediat pe puturosul care a preluat apelul? Ca pe biciclistul care l-a deranjat pe 112 din dolce farniente il amendati sigur.
36
1
in zona trocadero, acum 2 ani si ceva, se schimba conducta de termofocare. fiind vineri seara, muncitorii au plecat. panourile avertizoare de pe marginile santului, au cazut, darimate de vint. era pericol ptr masinile care veneau dinspre poporului si traversau lapusneanu spre cartier. am sunat la 112, de doua ori am explicat situatia. panourile si benzile avertizoare au fost repuse in pozitie, luni cind sau reintors muncitorii. aferim militie!
30
0
Retarzi
32
1
Ret arzi
25
1
Cartierul 1 decembrie, judetul Ilfov….. ne-ai lămurit…
22
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166