REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Un BMW rebel a transformat mijlocul bulevardului Mamaia în parcare

Un BMW rebel a transformat mijlocul bulevardului Mamaia în parcare

Andreea VLAICU 1 septembrie 2024 | 00:00 428

Într-un moment de inspirație sau poate doar de oboseală nocturnă, un BMW a decis că locurile de parcare obișnuite nu sunt suficient de demne de eleganța sa. Astfel, și-a găsit un loc de „odihnă” perfect pe Bulevardul Mamaia, fix în mijlocul străzii, pe spațiul verde.

Un BMW rebel a transformat mijlocul bulevardului Mamaia in parcareBMW parcat pe mijlocul bulevardului Mamaia

Pentru cei care încă mai credeau că noaptea este momentul când totul se liniștește, iată că vă înșelați. Un șofer a demonstrat fix contrariul. Când toate mașinile erau în parcare, el a ales să fie vedeta show-ului și a ocupat cu stil centrul bulevardului Mamaia. 

În loc să-și facă griji pentru locurile de parcare greu de găsit sau pentru eventualele bilețele de la poliția locală, șoferul acestui BMW a ales soluția „elegantă” de a opri direct pe zona verde. Desigur, mașina protagonistului este un BMW, ai căror șoferi dau dovadă, mai mereu, de ingeniozitate cât să dea pe afară. Într-o mișcare îndrăzneață, șoferul a demonstrat că o mașină de lux nu este doar pentru drumuri și parcări subterane. 

Un BMW rebel a transformat mijlocul bulevardului Mamaia in parcareBMW parcat pe mijlocul bulevardului Mamaia

Natura întâlnește roțile mașinii

Să nu uităm totuși și de partea ecologică a situației. Într-o perioadă în care se discută tot mai mult despre sustenabilitate, acest șofer a arătat cum poți să aduci mașina mai aproape de natură... sau cel puțin pe spațiul verde al orașului. Bineînțeles, în mijlocul drumului, dar cine mai contează detaliile când ai reușit să îmbini urbanul cu naturalul în cel mai neașteptat mod?

În concluzie, ce mesaj transmite acest BMW? Că regulile sunt făcute pentru a fi sfidate și că bulevardele sunt mult mai interesante când le transformi în parcări ad-hoc. Într-o lume plină de conformiști care își lasă mașinile pe marginea drumului, acest BMW a ales să fie un adevărat rebel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365