REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un BMW și-a dat ultima suflare în intersecția Tomis cu Soveja! Video

Un BMW și-a dat ultima suflare în intersecția Tomis cu Soveja! Video

Replica API 1 februarie 2022 | 23:57 39275

Seara de vineri s-a lăsat cu peripeții pentru un grup de tineri, după ce BMW-ul unuia dintre ei ”a oftat” din lipsa combustibilului fix în intersecția Tomis cu Soveja, acolo unde și-a dat ultima suflare. Tinerii n-au ezitat să se afirme prin clipuri și poze, alegând să facă haz de necaz. Șoferul a ținut să sublinieze faptul că motorul vehiculului are capacitate mare, în concluzie consumă mult. Nici vorbă de... "pana prostului".

În seara de vineri, 28 ianuarie a.c., un bucureștean și a scos bolidul pe străzile din Constanța. În intersecția Tomis cu Soveja, bolidul a rămas fără combustibil, motiv pentru care n-a mai pornit. Şi-a dat ultima suflare. Șoferul, pus pe șotii, n-a ținut cont de faptul că încurcă participanții la trafic, așa că a ieșit din mașină și s-a apucat sa facă un scurt clip pentru Tik Tok. Ba chiar a ridicat și capota mașinii ca să nu pară că a rămas în ”pana prostului”.

Tânărul și-a strâns gașca de prieteni și s-au pozat și filmat de mama focului lângă mașina ”înfometată”, probabil vând să arate că este un român veritabil și se poate amuza pe seama pățaniei.

Ca tabloul să fie complet, în timp ce șoferul "BMW-ului obosit" filma, trei dintre prieteni alimentau cuviincioși autoturismul dintr-o canistră.

Pățania a durat zeci de minute, timp în care, tinerii au ocupat una din benzile de la semaforul intersecției.

Mașina făcută vedetă pe Tik Tok a strâns 48.600 de vizualizări în doar două zile. Prin descrierea clipului, șoferul comic ”s-a scuzat” pentru faptul că a rămas fără combustibil în plină intersecție, aglomerată de fel, prin afirmația ”3.0 pentru cunoscători (6 pistoane)”, din care reiese consumul crescut de combustibil.

Nu ştim cât de tare au gustat păţania şi ceilalţi participanţi la trafic.

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ramas fara lichid de semnalizare?
6
0
Rup in kur si umbla in cazan!
2
0
Cea mai mica componenta a unui BMw este creierul soferului !
1
0
Cocalari veritabili !
5
1
Definitia la expresia sarac cu bmw
12
0
Fara RCA bossule?
11
0
Ce pretentii poti avea de la niste retardati trepanati? Polutia nu se sesizeaza pentru lipsa asigurarii?
15
0
inainte sa pui pe tik tok, Plateste-ti asigurarea
22
0
vai de voi,de ziaristi
4
16
n-a mai gasit numar cu BMW dar si-a luat cu BVM ... ca sa evidentieze cumva ca a avut bani de un BMW
21
0
Data viitoare adaugati 2 litri de apa in canistra, pana sus. Va ajunge 2-3 zile, scade consumul si noxele.
30
0
Asta era acum 2 zile la Kaufland pe Vlaicu, se milogea de o femeie de la grill sa ii lase portia de mici cu 4 lei ca atata are la el..
38
2
Replica, ar fi tare sa prindeti in fiecare zi cate unul care nu are asigurarea platita! Doar ii verificati online numarul de inmatricualare, il filmati in trafic si gata stirea! Boom! Apoi incepe sa se autosesizeze politia si ii ardem cu amenzi. Am vazut stiri aici mai aiurea sau chiar poezii... Mai bine faceti cum am zis, chiar puteti face inca o stire dupa ce sunt amendati si astfel sarbatorim toti, ca spiritul civic a invins!!! Nici macar nu e nevoie sa stati dupa ei, doar faceti un grup de facebook unde va trimit cititorii video cu evazionistii si faceti o noua stire in 2-3 minute. Boom!
30
2
Ne iau peste picior ca umblam cu logane noi, cu motoare mici, fix astia care bunicii si strabunicii lor nu aveau o tara a lor si se plimbau cu carute acoperite, trase de 1 cal putere. Cum e, BOSS, sa umbli cu un bolid folosit de straini? Dar cu o nevasta second hand folosita tot de straini? Hahaha! Altfel iese live-ul! Dar ce se intampla cand se opreste live-ul si incepe viata reala? Hm? Hahaha
48
0
Pentru numarul de inmatriculare B881BVM nu a fost gasita nicio polita valabila la data de 01.02.2022.
43
2
Daca vad ca le merge treaba si nu se prinde Gargea, incep si cu droguri, cu operatii estetice sa creasca pretul nevestelor pentru Dubai. Ei bine, uite asa iau nastere noi Bience Dragusence si noi Alexandrii Bodii bolanzi pe care presa ii prezinta in mod deliberat drept oameni de afaceri... Doamne fereste!
36
1
Va dati seama, cocalarii pesti si nevestele lor influensaritele, dupa ce se intorc din PUF Germania cu o conserva de 3.0Litri plus, de preferat bembeu, nu-si permit sa plateasca 500 euro impozit. Astfel fac economie, nu platesc asigurarea decat pentru 1 luna, cand sunt prinsi de Garcea si trebuie sa faca dovada platii. Daca mai au si un amic sofer pe tir, viata devine roz, boss!!!. Scot baietii motorina engros din tir, sa bage in bembeu, sa iasa liveul puternic.
34
1
Faceti un experiment, intr-o parcare. Intrati de pe smartphone pe un site de profil si bagati-le numarul de inmatriculare, sa verificati RCA. In jur de 80 la suta dintre masinile pe care le-am intalnit nu au RCA platit de luni de zile. Unii platesc doar pe 1 luna de zile sau ceva de genul, doar atunci cand sunt prinsi de politie, fiind obligati sa faca dovada platii. Apoi platesc si amenda si scapa mai ieftin. Pe urma iar umbla fara RCA cateva luni, ani, decenii. Gasiti detalii cand au platit, cand expira, la ce companie de asigurari, in ce luna n-au avut etc.
30
0
Pana intra alocatia au pus cate 10 lei fiecare
41
0
si.au luat prea multe seminte si n.au avut bani de benzina ptr rabla aia poluanta.Cel mai frumos e cind le vezi cum ard vara pe marginea autostrazii!
40
2
ARTICOlUL MI SE PARE SENZATIONAL!!
22
10
Doamne in ce tara traim.
32
0
Ce comportament poate sa aiba acesti ipochimeni.
39
2
Nici macar asigurare RCA nu are!!! Saracilor
52
0
A bagat si el de 20 de lei gaz, de ce sunteti rai? Atat avea la el, pana ii mai da mamica bani
49
1
Un 3 litri consuma mediu 7-8 litri, deci nu e mult. Dar de... E greu sa recunosti ca esti carpit in fund si ca bagi motorina de 50lei cat sa te plimbi putin prin oras.
56
2
Daca si 3.0 consuma mult cumetras eu zic ca treci inapoi de unde ai plecat la logan 1.4 nu i de tn bmw ul
71
4
Meltean...
67
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303