REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un britanic și un slovac, arestați pentru trafic de droguri de mare risc, în Mamaia

Un britanic și un slovac, arestați pentru trafic de droguri de mare risc, în Mamaia

A.F. 1 mai 2023 | 20:02 1497

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Un britanic si un slovac, arestati pentru trafic de droguri de mare risc, in Mamaiafoto cu rol ilustrativ

Astfel, în cursul zilei de luni, 1 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au depistat, în incinta unui festival din stațiunea Mamaia, 2 bărbați (unul de naționalitate britanică și unul de naționalitate slovacă), în timp ce ar fi oferit, spre vânzare, droguri de risc și mare risc.

Asupra acestora, au fost descoperite diverse cantități de ketamină, cocaină, precum și comprimate MDMA (ecstasy).

Un britanic si un slovac, arestati pentru trafic de droguri de mare risc, in Mamaia

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor 2, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, aceștia au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă. 

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe principiul ca tot ce zboara se mananca, te-ai gandit tu ca “ o institutie de stat “ , asa cum ti s-a citit din dex, ca esti prea p***t sa citesti singur, pleaca ca vrea un bulangiu gelos pe succesul altuia dintr-o locatie unde a semnat contract pe o anumita perioada ! Esti atat de p***t incat sa crezi lucrul asta si esti si mai p***t ca nu ai ce face decat sa denigrezi pe altul cand tu nu ai ce manca ! Mai bine suge-te cu Rafte poate va mai reglati estrogenul ca asa e la pizdwe, voi nu aveti testosteron !
1
0
A trecut pe plan international Rafte Tineti va bine
0
0
sa ii bage cu Silviu pe celula , sa se caute in kur unu pe altu de droguri Replica vrem reportaj cum RAR o instituție de stat r*mânească încă face afaceri in curte la drogalaul ăla in curte. chiria încasată de la rar îl mai tine in viața ,altfel era dus la alcatraz demult
0
2
ce vremuri am ajuns sa traim , cum a ajuns tara asta , dintr o tara plina de fabrici a ajuns o tara doar de consum si de generatii carora nu ai ce sa le oferi , nu mai vorbim de locuri de munca , doar droguri si incultura .
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510