REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un bugetar a deținut nu mai puțin de 14 funcții în același timp, la stat

Un bugetar a deținut nu mai puțin de 14 funcții în același timp, la stat

A.F. 17 noiembrie 2023 | 18:44 1667

Bugetarul cu record de funcții se află în continuare în posturi de conducere. Bogdan Stănescu are o carieră marcantă de posturi de top în companiile de stat, iar apogeul a fost atins în 2017, când acesta deținea nu mai puțin de 14 funcții în același timp.

Un bugetar a detinut nu mai putin de 14 functii in acelasi timp, la statBogdan Stănescu

Bugetarul are o avere uriașă după ani de zile în care a încasat mii de euro pe lună.

Potrivit declarației de avere, nu toate veniturile erau completate, dar din cele făcute publice, Stănescu încasa în 2017 aproximativ 7 mii de euro pe lună.

În prezent, Bogdan Stănescu a rămas cu șase funcții în companiile de stat. Ultima este cea de arbitru la Curtea de Arbitraj București. Din veniturile nesecretizate, acesta a încasat peste 18 mii de lei pe lună.

De asemenea, în ceea ce privește declarația de avere, Stănescu deține împreună cu soția sa un teren intravilan și un apartament în București, ambele cumpărate în 2010, plus mai multe autoturisme și bijuterii în valoare de 15 mii de euro.

Soția lui Stănescu lucrează tot la stat, unde este consilier juridic în cadrul Ministerului Justiției, notează realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are o mamica grijulie! cine este?
1
0
Sunt f multi inainte era um director la o societate acum mai platesc si membri CA cate 5 pt ce toate astea sa ua uni niste bani, saracii de ei
5
0
Un țigan borat
6
0
Asta lua salariul la doua zile
12
0
Față ,dă să împungă .Dar sigur aparențele inseala căci nici Einstein nu ar fi fost în stare măcar de jumăt**e din ce i în stare ăsta. În mod normal,un job îți ia cam 8 ore pe zi.Ca să l faci ca lumea. 14 joburi × 8 ore ar fi cam 112 ore.Pe zi.Probabil omu' trăiește pe Jupiter ori Saturn ,unde zilele sunt mai lungi. Dacă e așa,psdnl probabil ca a procedat corect. Că ei sunt corecți de mai bine de 30 de ani terestri.
17
1
Ciulacu ce zice?Și psdnl ce zice?
8
0
Lege facuta de hoti vii in codul muncii zici ca nu ai voie mai mult de 40 pe saptamana cu orele suplimentare 48 si pe alta parte vii si zici ca poti sa ai n contracte de munca in mai multe locuri cand te duci la munca dupa 8 ore pana la ce ora muncesti cand te odihnesti, asta ne arata ce oameni ne coduc si ce legi dau, asta inseamna ca nu doarme , munceste non stop, nu se sesizeaza nimeni sa modifice acest aricol din lege
15
0
Chiar asha mai asta care il numeshti pe hotzul asta nevinovat ?,adica dupa cum spui tu eu spaguiesc in stanga si in dreapta pentru ca sa pot fura cat mai mult de la stat si daca reushesc vinovatzi sunt doar aia care mi-au dat mie functzii,nu ma vinovat este si profitorul unei situatzii ilegale si cel care l-a numit pe el in functzii,caci asha dupa cum spui tu incurajezi si altzi infractori dashtia sa incerce sa calce legea in picioare caci vinovatzi nu sunt ei care baga bani nemuncitzi in buzunar ci altzi.
14
0
doar oportunist; adevaratii vinovati sunt escrocii si infractorii din guvern si parlament care au facut legea care permite asta; cine stie cati mai sunt, cu miile, toti din clientela politica; si nu atat numarul de functii e important cat banii luati ptr ele, pot fi numai doua dar daca ridica caramizile de bani din ele s-a aranjat pe viata
12
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016