REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un călugăr candidează la Primăria Constanța, pentru că... merge cu Dumnezeu înainte! Video

Un călugăr candidează la Primăria Constanța, pentru că... merge cu Dumnezeu înainte! Video

Virgil STOIAN 15 aprilie 2024 | 00:00 5057

Încurcate sunt căile Domnului… mai ales pentru slujitorii Săi. Unii, de pe calea preoției, vor să ajungă pe calea... primăriei. Dacă în urmă cu câteva zile, vă spuneam de preotul Berechet care va candida la primărie, de data aceasta un alt „om al Domnului“ vrea să-și arate veleitățile... este vorba despre un călugăr. Sorin Prisăcaru vrea să candideze la Primăria Constanța pentru că „este mai deștept decât toți cei care candidează“ și vrea să ajute lumea cu teren de casă. Cu o campanie începută pe TikTok, călugărul care are o situație materială foarte bună, după cum declară, crede că poate ajunge primar al Constanței.

Un calugar candideaza la Primaria Constanta, pentru ca... merge cu Dumnezeu inainte! VideoSorin Prisăcaru

Primarul perfect pentru Constanța, după cum se autointitulează, Sorin Prisăcaru are 48 de ani, se laudă cu originile dobrogene, cu averea dobândită cinstit și cu munca pe care o depune zilnic. Potrivit informațiilor noastre, acesta nu ar mai aparține de Biserica Ortodoxă, ci de una paralelă și este un fervent protestatar împotriva a tot ce înseamnă vaccin, 5G și alte asemenea. Principalul motiv pentru care candidează este... deșteptăciunea: „Vreau să candidez pentru că sunt mai deștept decât toți care candidează la funcția de primar până acum, pentru că nu am consumat nici un ban public cum au consumat majoritatea celorlalți, pentru că am ajutat Constanța cu donații către Primărie cu zeci de mii de metri pătrați de teren și alții se duc să fure. De asemenea, doresc să ajut lumea, pe legea 15, să dau teren de casă pentru toată lumea care se încadrează cu orice riscuri și multe, multe altele.

Un calugar candideaza la Primaria Constanta, pentru ca... merge cu Dumnezeu inainte! VideoSorin Prisăcaru

„Călugăria este o pedeapsă de bunăvoie“

Sorin Prisăcaru nu se teme de consecințe având în vedere că Sinodul interzice candidatura la primărie: „Nu există nici o situație ca un călugăr să nu mai fie călugăr. Călugăria este o pedeapsă de bunăvoie, nu un privilegiu. El și-a asumat, și-a luat niște obligații de bunăvoie, cele mai grele obligații de îndeplinit, plus în mănăstire să asculți necondiționat de unul mult mai prost decât tine, dar îți iei această obligație, de dragul lui Hristos și de dragul de a duce o viață specială.

Un calugar candideaza la Primaria Constanta, pentru ca... merge cu Dumnezeu inainte! VideoSloganul... perfect

„Am 40 de locuri de casă...

Călugărul se laudă cu o avere considerabilă: „Mie mi s-a spus de la AEP (Autoritatea Electorală Permanentă) că trebuie să strâng 1370 de semnături, asta pe vremea pandemiei, și m-am trezit joi că trebuie să strâng 2751 și trebuie să mai strâng restul de 1000 de semnături. Eu am un teren de 20.000 de metri la CET, pe care am cerut 1 milion de euro, am 40 de locuri de casă de 500 de metri fiecare intabulate separat pe care cer 7000 de euro bucata, adică am din ce să trăiesc. Am vaci, am venit aici pentru că mă cred mai deștept decât ceilalți de departe și am zis să mă bag în balamuc, că zice religia că dacă lucrezi dezinteresat pentru oameni, te plătește Dumnezeu și mie îmi este suficient.

Un calugar candideaza la Primaria Constanta, pentru ca... merge cu Dumnezeu inainte! Video

„Eu nu îmi fac planuri“

În privința șanselor de a câștiga Primăria, Sorin Prisăcaru se bazează pe votul oamenilor: „Eu nici nu îmi fac planuri, toate șansele sunt în mâinile oamenilor. Eu mă pun la dispoziția lor. Eu fac un efort, pe care nu cred că îl mai face vreun om în Constanța. Am câștigat banii cinstit, am câteva hectare cumpărate, prin act de vânzare-cumpărare, nu prin măgării. Eu sunt din Constanța, get-beget. Am locuit pe strada Ion Ursu, apoi m-am mutat la Galeriile Soveja, am făcut clasele 1-8 la Școala 36, apoi medicina veterinară în Palas, la Agroindustrial și am un atestat în controlul alimentelor de origine animală. Apoi, m-am dus la mănăstire și am fost în diferite locuri din țară.“

Călugări, preoți,... oare cine o să mai intre în cursa pentru Primăria Constanța? După cum se vede, buletinul de vot o să fie destul de gros, zi de zi anunțându-se candidaturi care de care mai... fistichii. După cum se zice... Dumnezeu cu mila!

Video:

Acestea fiind spuse, constănțenii au, de data această, o listă largă de opțiuni pentru alegerile locale din 9 iunie. Mulți candidați independenți „perfecți“, despre care nimeni nu știa nimic până acum ori care s-au făcut remarcați pe spinarea altora... cu toții au, până la urmă o șansă... Rămâne de văzut dacă vor avea și girul constănțenilor!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din epopeea Surprize, surprize electorale la Constanța, nu ar fi lipsită de interes și una de acest gen, în care un om al bisericii câștigă încrederea electoratului. Totul este posibil după isprăvile economice, sociale și politice ale binomului dezastrului national dar nici cu balerini auristi ori aliații dreptei strambe. Ar fi o lecție bună pentru Constanța, mai ales că dihonia politică atrage doar ură și regres pentru Dobrogea. Ar fi un experiment demn de luat in seamă și de alți independenți. Succes pentru candidații înscriși doar că politica are legi scrise și nescrise.
0
0
Nu stadionul Farul este prioritate in orash mai"respect"ci sa fie rezolvata odata problema cu caldura,apa calda si rece,sau ce vrei tu sa stea oameni in frig dar sa aiba orashul stadion de fotbal.
2
0
Dl Chitac cel mai valoros Primar din punct de vedere al organizarii , dorintei de a ridica eleganta ,bunul gust ,cu o compententa in organizare ,cel ce a dorit să ridice stamdardele frumosului Oras Constanta la nivelul European. Dl Chitac a realizat in 4 ani ce altii nu au realizat in 40 de ani .El pot să spun ca a dat dovadă de omenie și iubire fată de acest oras.Bani au fost tot timpul in Primarie dar el este singurul care a făcut ceva pentru noi oamenii si pentru multe generatii ce vor veni și incă mai are multe de infăptuit de ex stadionul Farul,etc.
4
8
popo vrei sa te manjesti la ciolan, nebunule !!! marsh la chilie bagabontule, smerenie si pocainta ti-al draku de fariseu !
4
2
Bai ESCULE ORICARE OM CU FRICA LUI DUMNEZEU ATOTPOTERNICUL si ATOTTIITORUL este DE PREFERAT si DE VOTAT,!!
1
4
Te apuca rasul cand vezi unde s-a ajuns dar cand te uitzi la ceilaltzi candidatzi,Horia Constantinescu,Cupşa,Chitzac,Stelian Ion,sau ale poze dastea parca tot calugarul asta ar fi mai bun,numai asha de-ai dracu sa le arate constantzeni politicienilor si partidelor cunoscute ca nu valoreaza nici macar cat calugarul asta care pare scapat de la Palazu Mare.
10
0
Votați-l pe Horia Constantinescu. Are motto-ul #EuNuDorm. În 2 săptămâni, cel mult, eliberează funcția, putem vota pe altcineva.
2
0
Din ce ai facut atata avere? Din matanii? Din rugaciuni? Daca ne spui cartea de unde ai citit si ai ciordit te votez.Da te si cred esti cel mai cinstit dintre toti.La ce schit esti? Ce manastire? da adresa sa venim cu DNA la tine .Unde vin credincioasele cu macare,donatii si sute de lei la pomelnice zilnic.. Hai siktir ma pe cine incerci sa prostesti?
4
1
se deschid acvariile,ies pestii si mai mici si mai mari stucile vin la sosea si autostrada are cine sa le protejeze!
3
0
Calugării trebuie să asculte doar de Dumnezeu prin c*rătenia minții și a sufletului și să nu aibă functii publice si alte tipuri de genul...
5
1
Daca pana acum nu stiam cu cine trebuie sa votez,din toata adunatura de excroci,acum stiu,aleg raul cel mai mic....pare a fi cel mai sincer ! Haide-ti sa-l votam, sa le dam o palma politicienilor din Constanta !!! Cum au facut ei misto de noi atatia ani,merita sa votam si noi...la misto. Oricum, mai rau de atat nu se poate ! Votez calugarul !!!
10
2
Sa ma ierte acest domn Sorin, dar ca si calugar nu poti pune ca esti mai destept ca ceilalti, pentru un calugar trebuie sa fie mai intai de toate smerit...cel putin asa am mai citit si eu...
5
2
Cu preotul asta votam... omul e cinstit , a fost impotriva vaccinurilor, da clasa celor de la aur care sunt niste sarlatani care fug dupa bani si prostesc lumea ....
13
2
A ajuns și la Stere să-și mărite fata
6
0
Mai bine il votez pe acest calugar, SorinPrisacaru, decat pe Horia Constantinescu !
21
3
Sa nu se supere al George...acum este vorba de George Ciulei director la Utilitati Publice-Gospodaria Comunala Cernavoda fost preot care si-a dat foc langa Catedrala Mantuirii Neamului vrea si el sa ia functia de primar al orasului Cernavoda.Inseamna ca este os de ros daca toti vor primari,Nicolae Emilian si alti derbedei morti de foame.
10
1
Daca il intrebi ce program are, planuri, platforma electorala, nada! Bate campii!
11
4
un fost preot ,fost mic comerciant etc. vrea primar la cernavoda ! altul fost militian ,bogat imobiliar vrea si el! de ce? pai nu pricepeti bre? oare actualul poate sai depaseasca in promisiuni?
6
1
Si preafericitul Daniel miliardaru' presedinte. Sa se bucure toti aia care dorm la cozi sa pupe ciolane.
8
2
Are dreptate ca e mai destept ca ceilalti candidati si mai cinstit sigur.:))
23
1
O sa se supere chitac
18
1
cu o clasa peste carnatul Cupsa Ovidiu.
23
1
Mare este gradina lui Dumnezeu și mulți au sărit gardul!
14
6
Asta ne mai trebuia.
9
6
Sa se desființeze, părinte, da-le dracu' de chirii:))))
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436