REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un campion european la kempo, scos din circuit, după o bătaie în club

Un campion european la kempo, scos din circuit, după o bătaie în club

Victor ROTARU 23 februarie 2023 | 00:00 9132

În timpul sezonului estival, cluburile de pe litoral, și nu numai, devin adevărate ringuri de box, pentru șmecherii petrecăreți aflați sub aburii lui Bachus, și nemaiputându-și controla nervii, pumnii încep să zboare în stânga și în dreapta. Și Sorin Balaban, fost campion european la kempo, a fost transformat în sac de box din pricina unui incident care a avut loc în MGM SUMMER, după ce l-a atins din greșeală cu țigara pe Cătălin Ionuț Matei. În urma altercației avute Sorin Balaban a fost scos definitiv din viața sportivă.

Un campion european la kempo, scos din circuit, dupa o bataie in clubSorin Balaban

Totul a început pe 16 august, atunci când Sorin Balaban, fost campion european la kempo, se afla împreună cu prietenii săi la MGM SUMMER, un club din Tulcea. La un moment dat s-a dus către toaletă, iar în drumul său a trecut pe lângă un bărbat de circa 40 de ani, pe care l-a atins din greșeală cu țigara pe braț. S-a oprit și-a cerut scuze, însă bărbatul l-a împins, iar el a căzut pe spate pe podea. S-a ridicat de jos, iar bărbatul i-a spus să iasă în fața clubului să vorbească. L-a urmat afară, în fața clubului, unde a văzut că acesta este însoțit de alți doi indivizi, ceva mai tineri decât el, unul în jur de 30 de ani, iar celălalt pe la 25 de ani. Ajunși în fața clubului, și-a cerut iar scuze pentru faptul că l-a atins cu țigara, iar bărbatul l-a lovit cu pumnul, prima dată în pometele drept și a doua oară în partea stângă, în zona obrazului. Din cauza loviturilor a căzut pe asfalt pe spate și s-a lovit la cap în zona cefei.

Un campion european la kempo, scos din circuit, dupa o bataie in clubSorin Balaban

Pe 1 ianuarie 2017, în timp ce se afla în incinta Clubului Oblivion, Sorin Balaban a fost amenințat de către un prieten de-al lui Cătălin Ionuț Matei, acesta transmițându-i faptul că o să îi spargă mașina și geamurile de la casă, și lui, și prietenilor lui, dacă nu-și va retrage plângerea formulată împotriva lui Cătălin Ionuț Matei. De-a lungul urmăririi penale, Sorin Balaban a primit mai multe amenințări pentru a-și retrage plângerea penală, unele devenind chiar realitate, unui prieten fiindu-i spart autoturismul, toate cauciucurile, toate geamurile și oglinzile, ca urmare a declarației pe care a dat-o ca martor. Sorin Balaban a mai precizat faptul că nu dorește să depună plângere împotriva amenințărilor prietenilor lui Cătălin Ionuț Matei.

Un campion european la kempo, scos din circuit, dupa o bataie in clubMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal pornit împotriva lui Cătălin Ionuț Matei, cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ziarul vostru nu este bun nici de șters la fund . In ce mod a-ti putut relata acest subiect , nu da dovada decat ca voi încurajați prostia , sunte-ti niste retardati !
4
0
Fapta s-a întâmplat în anul 2016 , am fost lovit pe la spate de acest individ în varstă dornic de afirmare, care era însoțiți de alți 4 indivizi ai orașului Tulcea , toți cunoscuți scandalagii cu antecedente. Țin să precizez că la momentul respectiv aveam și o tija de titan în umăr ,in urma unei intervenții chirurgicale. Au fost 5 martori care au văzut și au declarat ce s-a întâmplat insa inculpatului a luat legătura cu ei și i-a amenințat pe rând să "își vadă de treaba lor". Dacă eram eu în locul lui eram de mult achitat. Este deranjant să vezi o știre cu o faptă de acum aproximativ 6 ani jumatate în care inculpatul cu antecedente este găsit vinovat și nu răspunde pentru ce a făcut. Tris este faptul ca asemenea indivizi sunt făcuți eroi după maniera în care Dv o expuneți on-line. Eu mai mult nu am putut sa fac în aceasta situație, am urmat calea legală fără niciun rezultat . Nu rămâne decât să mă aștept și la alte reacții incontinuare din partea " interlopilor".
11
1
Bună seara! Știrea aceasta cu poze din activitatea mea sportivă cu textul citat din declarația dată de inculpat în dosarul penal , care mă pune într-o situatie delicată . Tot acest conflict a început pe motivul "că nu l-am băgat în seamă " și din dorința lui de afirmare . Ca idee fapta s-a prescris fără ca MATEI IONUȚ CĂTĂLIN (recidivist) să fie tras la răspundere deoarece este susținut de persoane influente din oraș . Nu pot să-mi dau seama ce vreți sa subliniați? "oameni obișnuiți "nu au nici-o șansă să ducă la capăt procese de genu cu asemenea persoane ? Din lipsa de subiecte am văzut ca se poarta asemenea comportamente ; E ușor să vorbești p***t de un om și să il denigrezi . Multă sănăt**e!
11
0
ii lasa sa fumeze in club…. daca se respecta legea nu se mai intampla tragedia.
2
2
Bechire, singur ești un nimic.Se găsește cineva sa îți scoată șmecheria din tine.Nu uită că smecheria se plătește.Vine plata c*rând.
2
0
familia regala hatta, familia mapetz direct
2
0
Sunteți șmecheri da stați cu calul in casa, saracilor
0
0
t***n cordit cu picior de lemn
6
2
Voi gunoaielor care faceți asta, veți plati cu viața, indiferent de cat de șmecheri sunteți ;)
12
1
Nu va puneti cu Piata ca suntem cei mai tari, uite ce patiti... Venim cate 100 pe voi si va scoatem medaliile din cap
3
27

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166