REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
32.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Un celebru influencer s-a sinucis după ce a postat un video de adio pe TikTok

Un celebru influencer s-a sinucis după ce a postat un video de adio pe TikTok

A.F. 28 august 2023 | 00:00 390

Un celebru influencer a decis să își pună capăt zilelor! Vedeta TikTok VonDiddy a realizat un ultim videoclip în care le spune fanilor cum ar vrea să fie ținut minte, cu doar câteva ore înainte de a se sinucide.

Un celebru influencer s-a sinucis dupa ce a postat un video de adio pe TikTok

În clipul încărcat luni, starul rețelelor de socializare, al cărui nume real este Joe Muchlinski, a spus că se temea că va fi amintit doar ca "un dependent și un alcoolic care și-a făcut familia să treacă prin iad".

"Vreau să fiu ținut minte ca un creator, ca un creator de videoclipuri care i-au făcut pe oameni să râdă și ca un creator de muzică", a declarat comediantul din Minnesota, în vârstă de 32 de ani.

"Vreau, de asemenea, să fiu ținut minte ca un consilier de tabără care a ajutat copiii să își facă amintiri fericite. Aș prefera să nu fiu ținut minte ca un dependent și un alcoolic care și-a făcut familia să treacă prin asta. Dar, din păcate, și asta face parte din mine".

"Mă simt atât de recunoscător că am atâția fani. Voi însemnați totul pentru mine", a continuat el.

"Per total, am avut o viață extraordinară. Am ajuns să vizitez cealaltă parte a lumii și mi-am făcut o mulțime de prieteni din toate categoriile sociale. Nu am de ce să mă plâng și nu am decât pace și dragoste pentru fiecare dintre voi."

Clipul a fost încărcat cu doar 24 de ore înainte de a se afla că comediantul a murit prin sinucidere.

Sora lui Muchlinski, Martha, a anunțat marți fanilor că fratele ei s-a sinucis.

"Vreau să confirm pentru fanii săi că el a pierdut lupta sa îndelungată cu boala mintală și că și-a luat viața", a împărtășit ea într-un TikTok al său. "TikTok a însemnat foarte mult pentru el. I-a oferit bucurie. I-a dat ceva de care să râdă și care să îi facă pe alții să râdă, iar el chiar a apreciat asta", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768