REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un celebru voluntar italian SMURD şi Salvamont a accidentat mortal un bărbat şi a fugit

Un celebru voluntar italian SMURD şi Salvamont a accidentat mortal un bărbat şi a fugit

Ana Maria LIPAN 15 mai 2023 | 10:03 688

Tragedie azi noapte pe DN 1 C, pe raza localităţii Lăpuşel. Un cunoscut voluntar italian pentru SMURD şi Salvamont a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani. În loc să oprească pentru a acorda primul ajutor, acesta a fugit de la locul accidentului.

Un celebru voluntar italian SMURD si Salvamont a accidentat mortal un barbat si a fugit

Un celebru voluntar italian SMURD, Salvamont şi scafandru a accidentat mortal un bărbat pe raza localităţii Lăpuşel. În loc să oprească pentru a acorda ajutor victimei de 45 de ani, Alberto a fugit de la locul accidentului.

„La data de 14 mai a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C, în localitatea Lăpușel. Deplasați la fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 47 de ani, din Lăpușel, care se deplasa în calitate de pieton, a fost accidentat mortal de către un autoturism, care se deplasa înspre municipiul Baia Mare”, transmite IPJ Maramureş, potrivit observatornews.ro. 

Italianul, căutat câteva ore după ce a fugit de la locul accidentului

„Circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur sens timp de două ore. În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un cetățean italian, de 45 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, adaugă IPJ Maramureş.

Este vorba despre Alberto Cristaudi, fost salvamontist, fost paramedic SMURD, fost scafandru profesionist în Maramureş, în prezent salvamontist în zona Sinaia. În faţa anchetatorilor, acesta a declarat că s-a întors de două ori la locul accidentului pentru a căuta victima. S-ar fi uitat în jur, dar nu a văzut nimic. Credea de altfel că ar fi lovit un câine, iar pentru că nu ar fi găsit victima, a plecat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016