REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un centru de reciclat deșeuri „sufocă“ o zonă rezidențială din Mangalia! Video

Un centru de reciclat deșeuri „sufocă“ o zonă rezidențială din Mangalia! Video

Virgil STOIAN 2 septembrie 2023 | 00:00 3720

Mangalia se confruntă cu o mulțime de probleme, aspecte pe care ziarul Replica le-a amintit în paginile sale în edițiile anterioare. Nu sunt rezolvate și, din păcate, continuă să apară altele, la fel de grave sau mai grave. Un centru de reciclare deșeuri, aflat într-o zonă rezidențială, a născut o serie de nemulțumiri în rândul mangalioților. Este amenajat chiar în mijlocul orașului, printre case. Pe lângă mirosul emanat, colcăie gândaci și șobolani. Vecinii nu se simt în siguranță și solicită intervenția Gărzii de Mediu sau a oricărui organ abilitat.

Un centru de reciclat deseuri „sufoca“ o zona rezidentiala din Mangalia! Video
Centrul activează de mai bine de un an, spre nemulțumirea celor care trebuie să inhaleze mirosurile pestilențiale emanate de deșeuri. Locuitorii au făcut sesizare la Garda de Mediu, este a doua la număr, prima solicitare fiind formulată în urmă cu un an. „De mai bine de un an această firmă de reciclare funcționează. Este la 3 km de centrul orașului, într-o zonă rezidențială fără vreo aprobare sau ceva. Vara asta ne-a omorât cu mirosul, să nu mai zic că din cauza lor am început să ne trezim cu șoarecii în pat, vecinii mai în vârstă chiar s-au trezit cu șobolani lângă ei. Gândacii sunt ca la ei acasă. Pe lângă toate astea cel mai înfricoșător lucru este că la începutul verii a fost un incendiu foarte aproape de acest centru, dacă doamne ferește se ajungea la el, sigur cei de lângă rămâneau fără locuințe.” a declarat bărbatul nemulțumit, pentru Replica de Constanța.

Un centru de reciclat deseuri „sufoca“ o zona rezidentiala din Mangalia! Video
Contactați de reporterii Replica pentru un punct de vedere, reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța au declarat că se vor ocupa de sesizarea făcută și vor verifica la fața locului care este situația.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da-ti le foc sa area ca so planning ca autoritatile nu fac nimic
7
0
Este a lu giani care era proxenet !!! Si o baga pe nevasta sa la vitrina si a lu nasa su craciun fost consilier
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166