REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Un circar spaniol face senzație pe faleza Cazinoului! Video

Un circar spaniol face senzație pe faleza Cazinoului! Video

Andreea VLAICU 13 august 2024 | 00:00 326

Atât constănțenii, cât și turiștii sosiți pe litoral, au profitat de temperaturile ridicate din acest weekend și au făcut o plimbare pe faleza de la Cazino. Fiind poate una dintre cele mai vizitate atracții turistice din Constanța, în fiecare weekend aceasta este asaltată la propriu de cei dornici de relaxare. De aceea, faleza Cazino este vizată și de „artiștii” care vor să-și arate talentele mai mult sau mai puțin ascunse. Cea mai mare senzație o face un tânăr care se exprimă în limba spaniolă, dar folosește și câteva cuvinte răstălmăcite în română. Acesta face giumbușlucuri în fața unui public numeros, iar la final primește bani.

Un circar spaniol face senzatie pe faleza Cazinoului! Video

Este bine cunoscut faptul că luna august este cea mai aglomerată perioadă a sezonului estival. An de an, litoralul este asaltat de turiști care pe zi merg la plajă, iar seara se delectează cu o plimbare relaxantă pe faleza Cazinoului. Pe asta se și bazează „artiștii” ambulanți care desfășoară momente care sunt menite să distreze vizitatorii. De la cântăreți la dansatori, turiștii sunt fascinați, iar dacă „prestația” este pe placul lor, lasă și un ban în semn de apreciere.

Un circar spaniol face senzatie pe faleza Cazinoului! Videopublicul numeros

Totuși, artistul care fură privirile curioșilor și adună un public numeros este un tânăr care face pe „circarul” prin acrobații și tot felul de demonstrații. Bărbatul se exprimă în limba spaniolă, fiind clar că a venit în România pentru a-și arăta talentul, iar pe perioada șederii în Constanța a învățat și câteva cuvinte și fraze în limba română, cu toate că le pronunță cu un accent spaniol și le pocește. Printre demonstrațiile prezentate se numără jongleriile și iluziile, care aparent atrag turiștii ca un magnet.

Video 1:

La finalul programului, în semn de apreciere, majoritatea spectatorilor lasă o mică „atenție” în sprijinul tânărului artist, iar acesta le mulțumește într-un mod caraghios și răstălmăcit.

Video 2:

.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016