REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Un ciutan problemă din București a făcut victime și pe litoral!

Un ciutan problemă din București a făcut victime și pe litoral!

Replica API 15 iunie 2022 | 00:00 4112

Luca Paul Antonescu a ajuns în atenția opiniei publice în 2019, atunci când a fost dat dispărut de două ori, la un interval scurt de timp. A fost găsit, dovedindu-se că pleca de acasă de capul lui. Ulterior s-a apucat de furat, fiind judecat la Judecătoria Pitești, iar de dată recentă a făcut victime și pe litoral. A fost arestat la domiciliu, iar acum i s-a înlocuit măsura cu arestul preventiv.

Luca Paul Antonescu a fost trimis în judecată la Judecătoria Pitești, pentru furt, părți vătămate fiind mai multe societăți comerciale, între care și case de amanet. A fost pus sub control judiciar și, din câte se pare, tânărul, care acum are 18 ani, a venit pe litoral și a făcut victime.

Astfel, pe 1 mai, în jurul orei 14.30, în timp ce se afla în autobuzul 100 M, pe raza stațiunii Mamaia, în dreptul complexului Aqua Magic, a tăbărât pe un minor, în vârstă de 13 ani, căruia i-a smuls telefonul, un Iphone 11. La scurt timp a fost prins de oamenii legii și apoi arestat preventiv. La contestație, Luca Paul Antonescu a fost plasat în arest la domiciliu, IPJ Ilfov ocupându-se de monitorizarea lui.

Dar nu a stat în banca lui nici de această dată și nu a respectat obligațiile impuse. Astfel, la data de 27 mai, magistrații Judecătoriei Constanța i-au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv.

Între timp, a fost trimis în judecată la Constanța, pentru tâlhărie calificată. Urmează să se stabilească primul termen în proces.

Amintim că, în 2019, pe când avea 15 ani, Luca Paul Antonescu a fost dat dispărut de două ori, fiind găsit. Nu fusese victima vreunei infracțiuni, ci doar pleca de capul lui, fiind depistat chiar și prin Moldova.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde știi tu, ziarist de doi bani, că este un citan problemă? Că și tu - ca și el - butonezi Google și te numești ziaris? Că și tu - ca și el - faci copy-paste și gata proiectul (în cazul tău articolul de doi bani)? Că și tu - ca și el - te Extazy ezi când vezi niște poze pe net și gata orgasmul (la tine profesional)? Că și tu - ca și el - folosești jargoane, spre deosebire de el tu fiind adult ?!? Că tu , spre deosebire de el, ai discernământ - și nu faci nici un pas care poate fi numit demers jurnalistic? Că și tu - ca și el - arunci primul cu piatra? Ai fi aflat niște lucruri care ar trebui să te facă să îți pui niște mari semne de întrebare în legătură cu ce se întâmplă cu 30% (în creștere procentul și în scădere vârsta) dintre adolescenți și cu ce (nu) se face pentru ei? Dacă ai fi căutat pe Google - singura ta sursă de informare - ai fi aflat (dar, probabil, nici cum am zis mai sus, nu ți-ai făcut proiectele la școală - care o fi aia - că voi ația adus jurnalismul sub orice critică). Îl trimiți la codul penal? Tu l-ai deschis vreodată? Știi că nu ai voie să publici informațiile astea el fiind minor și cu probleme? Normal că nu, domnule Mârlan (ca să rimeze cu ciutan). Fă bine și șterge mizeria asta pentru că era minor (dar aritmetica ta te-a făcut să te apuci de mizeria asta de îi ziceți voi jurnalism) că vă dau în judecată pe tine îmn mod personal și foia de doi bani la care (sub)scrii, în subsidiar!
0
0
luami-ati ciutanu la verificat!
0
0
Este i*******r profesionist. Trebuie condamnat la puscarie cu executare 10 -12 ani. Este irecuperabil si o sa mai auzim de el inclusiv in delicte grave. S-a obisnuit sa il scape Justitia si a crescut agresiunea. Acum pentru talharie ce ii dau ? O inghetata?
0
0
si eu cred ca mergea kkt cu ochi in loc de ciutan!
0
0
Cred ca mergea si pusti cordit in loc de ciutan
0
0
Fratilor, care scrieti titluri la articole, cate clase ati absolvit ?
0
0
are ciutanul, bagat de acum la ...treaba sa dea cu ...ciocanul pana trece anul!
0
0
Dar ce este pui de caprioara? Spuneti-i dracului, putzoi!
0
0
ce fatza de retardos mirletos papagalos are hotul!
0
0
Ce termeni demni de o publicatie. Auzi tu, ciutan.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513