REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.5° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.5° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Un colonel SRI din Constanța, cercetat după ce s-a urcat beat la volan și a făcut accident!

Un colonel SRI din Constanța, cercetat după ce s-a urcat beat la volan și a făcut accident!

Replica API 1 martie 2022 | 13:58 6063

Un colonel SRI (Constanța), care, potrivit informațiilor noastre, ar fi Traian Neicu, este cercetat de procurorii Parchetului Militar după ce s-a urcat beat la volan și a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. Bărbatul se afla la volanul unui Duster, fiind vorba de mașina instituției angajatoare, iar pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu a acroșat un alt autovehicul.

Totul s-a petrecut în noaptea de 2 februarie. Ofițerul SRI s-a urcat în mașina de serviciu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Rulând pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, a acroșat un alt autovehicul. La fața locului au venit polițiștii locali, care au solicitat ajutorul IPJ Constanța. Inițial, șoferul a vrut să părăsească locul faptei, crezând, cel mai probabil, că nu este vorba de daune, însă, la scurt timp, a oprit. Prin urmare, nu este acuzat de părăsirea locului faptei, potrivit informațiilor noastre.

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar.

”La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 22.10, polițiști ai Biroului Rutier Constanța au acordat sprijin unei patrule din cadrul Poliției Locale Constanța, care a observat un conducător auto, în timp ce se deplasa pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și a intrat în coliziune cu un alt vehicul, ulterior continuându-și deplasarea până pe strada Violetelor. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că la volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat de 46 de ani. În urma impactului nu au rezultat victime. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 alcool pur în aerul expirat, și condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

L.I., V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu fac servici noaptea cu Pismis nu ma simt bine, el ma face sa-mi dau drumu.....
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768