REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un consilier local din Murfatlar își extinde afacerea cu bani... europeni!

Un consilier local din Murfatlar își extinde afacerea cu bani... europeni!

Andreea CONDURACHE 14 decembrie 2023 | 00:00 2778

Afacerea familiei consilierului local din Murfatlar, Ion Vlădoi, se extinde! Recent, societatea Domeniul Vlădoi SRL a lansat o procedură de licitație publică în vederea achiziționării serviciului de execuție a lucrărilor privind extinderea și modernizarea Cramei Vlădoi din satul Siminoc. Valoarea contractului este de 1.612.172 de lei fără TVA.

Un consilier local din Murfatlar isi extinde afacerea cu bani... europeni! familia Vlădoi

Societatea Domeniul Vlădoi SRL, din Murfatlar, a lansat în cursul zilei de miercuri, 13 decembrie a.c., o procedură de licitație de publică în vederea achiziționării serviciului de execuție lucrări la Crama Vlădoi, situată în Siminoc. Proiectul prevede extinderea și modernizarea prin amenajarea unui spațiu comercial cu sală de degustare, edificarea unui wineshop și un depozit baricuri. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.612.172 de lei fără TVA, din care eligibi 1.532.146 de lei fără TVA și valoarea neeligibilă 80.026 de lei fără TVA. Durata contractului este de 18 luni, iar cea de execuție este de 16 luni de la predarea amplasamentului. Licitția va avea loc în cursul zilei de 28 decembrie 2023.

În august 2022, societatea a obținut de la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța avizul pentru extinderea Cramei Mitroi. Conform documentației depuse, se dorea modernizarea secției de vinificație prin extinderea acesteia cu 2 corpuri noi, după cum urmează: Corpul A – cu funcțiunea de „Gală Măturare” și regim de înălțime parter înalt, iar Corpul B – cu funcțiunea de „Magazie ambalaje” și regim de înălțime parter.

Patrimoniul viticol cuprinde soiuri autohtone și internaționale, atât pentru vinurile albe – Pinot Gris, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Chardonnay, Tămâioasă Românească, Fetească Regală, Riesling Italian, cât și pentru vinuri roșii – Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Syrah.

Crama este situată în centrul satului Siminoc și a luat ființă în 1995. În prezent, Crama Familiei Vlădoi are o capacitate de procesare de 200 de tone de struguri și de stocare de 80.000 de litri, fiind dotată cu toate echipamentele tehnologice necesare.Un consilier local din Murfatlar isi extinde afacerea cu bani... europeni! familia Vlădoi

Societatea Domeniul Vlădoi SRL a fost înființată în anul 2005 și are sediul în orașul Murfatlar, Calea Dobrogei, numărul 6. Unic administrator și asociat în cadrul firmei este Paraschivoiu Vlădoi Anca Maria, fiica consilierului local PMP Ion Vlădoi. Cel din urmă este manager al societății, conform declarației de avere din anul 2023. La alegerile anul 2020, acesta a candidat pentru funcția de prima al orașului Murfatlar. În 2022, cifra de afaceri a societății a fost de 2.820.137 de lei, un profit net în valoare de 1.138.562 de lei, dar și 3 angajați. În luna august a anului 2023, consilierul local Vlădoi a înființat societatea Crama Siminoc SRL, cu obiectul de activitate fabricarea vinurilor din struguri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARIUS, 2 ore în urmă Ii are la degetul lui cel mic . Presa locala si pe cine mai trebuie sa nu-l deranjeze . Nu vorbesc din invidie cum poate alti pot sa creada . Numai ca omul asta a ajuns sa detina o avere impresionabila si asta nu inainte de a fii primar . Tot ce a acumult , de cand este primar . Multora le este frica sa vorbeasca . Sub unbrela unui primar care a realizat pentru localitate cate ceva . Isi mareste averea si nu este deranjat . Din pacate , asta este realitatea
3
0
Succes ! Si la mai multi angajati ! Crearea de noi locuri de munca pentru comunitate si binenteles si a unui profit corespunzator. Cu doar 3 angajati , mi se pare destul de greu sa progresezi!
2
4
Verificați avea lui Flori Mitroi primarul din comuna valu lui Traian Conțac fosta fermă 1 unde are crama popasul din pădurea valu lui Traian zeci de hectare de pământ alo DIICOT crima organizată sesizată dacă cineva din comună al deranjează pune interlopii pe el
10
2
banii din PNRR, au ajuns la firmele private. in general, fondurile nerambursabile au fost matrasite, cu toate ca nu au adus nimic comunitatii. dar cine va cotiza ptr alegeri, pardon prostirea oamenilor?
7
1
Numai Unul și Unul toți se luptă pentru binele comunități, așa e când votezi cu burta nu cu capul
7
1
Daca ajungea primar la Murfatlar , avea sa devina latifundiar cum a ajuns mitroi la Valul Traian . Acest primar mitroi a venit cu mainile in buzunar si astazi este latifundiar . Norocul lor ca cine ar trebui sa fie cu ochii pe ei , au alte griji si viata merge inainte . Slava ucraina
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016