REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Joi, 29 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6836
24.6° Constanța Joi, 29 August 2024 Anul XX Nr. 6836
 

Un consilier parlamentar îi va lua locul lui Mohammad Murad în Consiliul Județean

Un consilier parlamentar îi va lua locul lui Mohammad Murad în Consiliul Județean

Mirela PASCAL 29 august 2024 | 00:00 3368

Mandatele consilierilor locali aleși pe 9 iunie vor începe la data de 1 noiembrie 2024. Dacă până acum ne-am făcut o idee despre componența viitorului Consiliu Județean, respectiv Consiliu Local, ei bine aflați că situația nu este bătută în cuie. Cel puțin la AUR Constanța! Mohammad Murad a anunțat, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, că va face un pas înapoi și nu va intra în Consiliul Județean pentru că își dorește să candideze la alegerile parlamentare. Dată fiind situația, următoarea pe listă este Andra Diana Morar, o tânără domnișoară de 30 și ceva de ani, asistent universitar la Universitatea Tomis. Morar nu este străină de-ale politicii, fiind consilierul parlamentar lui Sorin Mateescu, senator AUR, și el membru al viitorului Consiliu Județean.

Un consilier parlamentar ii va lua locul lui Mohammad Murad in Consiliul Judetean Andra Diana Morar

Florin Mitroi (PNL) a câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean Constanța cu 37,7%, la o diferență de 13 procente față de Cătălin Grasa (PSD), care a obținut 24,54% dintre voturi. Pe locul trei se află Mohammad Murad (AUR), cu 14,72%. Concret, Florin Mitroi a obținut 110.862 de voturi, iar Grasa 72.193, fiind o diferență de peste 37.000 de voturi.

În ceea ce privește consilierii județeni, PNL a obținut 36,22%, iar PSD 24,22 %, pe locul 3 e AUR, care a obținut 15,98 %,  ADU-12,68%, SOS-4,5%. Intră în Consiliul Județean 4 partide:  PSD,PNL, AUR și ADU. PNL are 15 consilieri, PSD are 10, AUR 6 iar ADU 5.

Așa cum mulți s-au așteptat, Mohammad Murad nu va intra în Consiliul Județean, pentru că vrea o poziție mai sus pusă, în Parlamentul României. Și, cel mai probabil va obține locul, dacă va fi pus pe loc eligibil de partidul său. Și, mai mult ca sigur, așa se va întâmpla! În acest condiții, echipa AUR din Consiliul Județean va fi următoarea: Mateescu Sorin-Cristian (în prezent senator AUR), Saioc Maria, Vlahu Nicolae, Hristu Cosmin, Istrate lulian-Sorin.

Un consilier parlamentar ii va lua locul lui Mohammad Murad in Consiliul Judetean Mohammad Murad

Și, în contextul retragerii lui Murad, următoarea pe listă este Andra-Diana Morar. Cine este ea? O tânără domnișoară de 33 de ani, asistent universitar la Universitatea Tomis din Constanța.

Un consilier parlamentar ii va lua locul lui Mohammad Murad in Consiliul Judetean

Este și consilierul senatorului Sorin Mateescu. Și-a luat doctoratul în Ingineria Transporturilor, la Universitatea Politehnică București și are diplomă de master la Specializarea Comunicare Managerială și Resurse Umane, SNSPA-Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Un consilier parlamentar ii va lua locul lui Mohammad Murad in Consiliul Judetean Diana Morar, alături de Simona Dumitrescu (și ea pe lista AUR la Consiliul Județean, pe loc neeligibil) și Maria Saioc (viitor consilier județean AUR)

Mai are un master la Specializarea Finanțe Corporative și Bănci, și este licențiată în Științe Economice, Finanțe Bănci-Universitatea Andrei Șaguna.

Contactată pentru o declarație, Diana Morar nu a dorit să facă precizări, menționând că nu este un lucru cert că va intra în Consiliul Județean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce cretinism. Sa faci pasul spre politica si sa te inscrii in AUR. Idiotenie curata.....
11
1
are si asta portofelul la ea.
7
0
avocatul avocatelul bun doar la sponsorizari?????
11
0
Profesionista doamna consilier ...
16
1
Numai bune de măciuci. Vreau și eu în Consiliu.
15
0
Numai una și una..adică 0 barat..mai ales Saioc...o parvenita
23
1
Pfai de plm ce ați votat, oameni buni și fără minte! Ce vreți voi să facă astea pentru voi (noi)?! Habar n-au de patriotism, naționalism, ideologie, sacrificiu, habar n-au istorie, habar n-au de ele. Totul e oportunism pentru ciolan. Mi-e scârbă.
31
2
a bagat-o pe fisa, Morar :))))
24
2

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520