REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un constănțean a murit în Penitenciarul Jilava. Era condamnat pentru tentativă de omor

Un constănțean a murit în Penitenciarul Jilava. Era condamnat pentru tentativă de omor

Mirela PASCAL 8 iulie 2023 | 00:00 6294

Un bărbat de aproximativ 35 de ani, din Hârșova, a murit, weekendul trecut, în penitenciarul Jilava, acolo unde era condamnat la o pedeapsă de 8 ani pentru tentativă de omor. Potrivit informațiilor noastre, acesta ar fi avut probleme cu stomacul. Este vorba despre Claudiu Asan, care a fost înmormântat joi, 6 iulie.

Un constantean a murit in Penitenciarul Jilava. Era condamnat pentru tentativa de omor


În 2020, Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe Asan Ervin Claudiu la pedeapsa de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Inițial, pe fond, fusese condamnat la 3 ani cu suspendare, în 2019.
Condamnatul a ajuns la Penitenicarul Jilava, unde a rezistat trei ani. În martie 2023, formulare o contestație la executare, însă acțiunea i-a fost respinsă, o lună mai târziu, tot la Constanța. Din păcate, în urmă cu câteva zile, acesta a murit, din pricina unor complicați medicale. Ar fi avut probleme cu stomacul, potrivit informațiilor noastre. A lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii mici. Prietenii au fost șocați de aflarea veștii, iar mesajele de condoleanțe nu au încetat să curgă.

De ce a fost condamnat!

Asan Claudiu a ajuns la penitenicar din pricina unui conflict ce a avut loc, în utrmă cu mulți ani, într-un bar din Hârșova. Pe fondul conflictului întrețuinut chiar de către persoana vătămată aflată în stare de ebrietate cu martora V. R., i-a adresat acesteia cuvinte indecente și a răsturnat masa la care aceasta se afla în mod cert împreună și cu inculpatul Ene George Cristian.

Un constantean a murit in Penitenciarul Jilava. Era condamnat pentru tentativa de omor

Martora i-a chemat telefonic pe cei doi frați ai săi, inculpații Vîlcu Gheorghiță și Vîlcu Viorel, aceștia sosind, purtând discuții contradictorii cu grupul persoanei vătămate, în mod special cu aceasta, persoana vătămată s-a repezit la aceștia, începând să se lovească reciproc, în conflict fiind implicat și fratele persoanei vătămate care l-a lovit pe unul din frații Vîlcu și la rândul său a fost lovită.Cu acest prilej, inculpații i-au aplicat mai multe lovituri victimei inclusiv cu un obiect apt să conducă la uciderea acesteia, în zonele descrise în certificatul medico-legal, producându-i fractură deschisă tip I cubitus stângă sub-luxație cap radial stângă, traumatism facial acut deschis, fractură difuză cubitală stânga și cupusoară radială sstângă, plagă la nivelul tragus pavilion auricular stg) ce au necesitat intervenție de urgență și i-au pus viața în pericol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RATATA ESTE MATA C-A FACUT UN AVORTON CA TINE
1
0
CU ASA STIRI BUNE SA NE TOT SURPRINDETI
10
2
1 la mana, voi astia care comentati sunteti niste rupti de foame si nu stiti nici macar jumatate de adevar ! Omul asta a fost inchis ca martor! Martori puteti sa fiti si voi “oameni buni ce sunteti” ! Dati dovada doar de rautate si sa stiti ca fiecare lucru p***t gandit, vorbit o sa fie rasplatit ! Avem toti o socoteala de dat !!! Va rog nu va mai dati cu parerea la un articol extraordinar de p***t facut si plin de minciuni!!! Iar voi ca si ziar plin de erori si lipsuri o sa platiti si dvs!!
6
8
un jjegos mai putin
10
6
Rataților numai minciuni scrieți.Rusine
5
6
Nici o paguba pentru societate
19
2
Un jeg mai puțin
24
2
Va sparg pe toti cu bataia !
5
8
F bine..o c****a în minus
19
3
La Poarta Alba ma pisam in ciorba. Auzi toti care ati fost la Poarta Alba miat baut pisatul
5
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166