REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
23.3° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un constănțean i-a cerut președintelui Klaus Iohannis un stilou cu care semnează actele oficiale

Un constănțean i-a cerut președintelui Klaus Iohannis un stilou cu care semnează actele oficiale

Andreea Vlaicu 16 februarie 2024 | 00:00 2695

Românii au, în ultima perioadă, tot felul de idei năstrușnice, atunci când vine vorba despre politicienii noștri. Dacă unii așteaptă un autograf de la aleșii țării, alții vor... ceva mai de preț. Acesta este și cazul unui constănțean, Ilie Cristescu, care a trimis o adresă președintelui Klaus Iohannis, prin intermediul căreia îi solicita un dar de ziua lui: unul din stilourile cu care semnează actele oficiale. O petiție urmată de o „plângere“ au fost trimise președintelui României de către constănțeanul din cartierul Veterani. Nu a primit niciun răspuns din partea președintelui, așa că „fanul“ lui Iohannis a trecut la reclamații, prin intermediul cărora se plânge de comportamentul angajaților de la Consiliul de Stat care au susținut că nu au îndrăznit să înmâneze petiția președintelui. 

Un constantean i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis un stilou cu care semneaza actele oficiale Klaus Iohannis, președintele României

O plângere a fost trimisă lui Klaus Iohannis, președintele României, expeditorul fiind Ilie Cristescu, un constănțean din cartierul Veterani.

Un constantean i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis un stilou cu care semneaza actele oficiale petiția

Ilie nu are așteptări mari, ci doar să primească în dar unul dintre stilourile cu care conducătorul țării semnează actele oficiale.

Semnatarul scrisorii a menționat că își sărbătorește ziua de naștere pe 6 ianuarie și că vrea un cadou din partea președintelui. ,,Am simțit că a venit momentul să vă împărtășesc o dorință simbolică, mai ales că pe 6 ianuarie, sărbătoresc ziua de naștere. Înțeleg pe deplin că semnarea actelor oficiale este o responsabilitate solemnă și că stiloul folosit pentru aceste momente este un obiect de o importanță deosebită. Cu respect și admirație pentru munca dumneavoastră, aș dori să vă rog frumos să-mi îndepliniți această dorință modestă de a primi ca dar unul dintre stilourile pe care le utilizați în semnarea actelor oficiale”.

N-a primit răspuns, așa că s-a supărat

După cele 45 de zile de așteptare care reprezintă termenul de răspuns la petiţii, stabilit în baza art. 15 indice 1 din Legea nr. 233/2002, constănțeanul revine cu o scrisoare, însă, de data aceasta, se plânge președintelui de comportamentul angajaților lui. „Au trecut cele 45 de zile, iar pentru a afla statusul petiției, zile la rând, am sunat la administrația prezidențială, fără să răspundă absolut nimeni la cabinetul domnului Gabriel Cristian Pișcociu, Consilier de Stat. În final, a răspuns o doamnă. Aceasta m-a întâmpinat cu o atitudine obraznică și lipsă de receptivitate, care nu doar că refuză să răspundă la telefoanele și cererile mele, dar nici măcar nu a îndrăznit să înmâneze petiția către dumneavoastră (este ceea ce am dedus din discuția cu dânsa). Brusc mi-a închis telefonul.

Un constantean i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis un stilou cu care semneaza actele oficiale plângerea

I s-a destăinuit lui Klaus Iohannis ca unui prieten apropiat și l-a sfătuit să ia măsurile corespunzătoare pentru a remedia această situație și pentru a asigura că angajații își îndeplinesc datoria. Încheie scrisoarea prin a-i mulțumi lui Iohannis pentru atenția acordată. Nu a menționat însă dacă mai vrea să primească stiloul mult așteptat.

Precizăm că pe site-ul Administrației Prezidențiale există o secțiune prin care i te poți adresa lui Klaus Iohannis, numită ,,Scrie-i Președintelui”. Totuși nu trebuie folosită pentru a transmite dorințe de îndeplinit cu ocazia zilelor de naștere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce aveți mă se face mihai eminescu are stai fă de poet
0
0
Daca-l invita intr-o vacanta pe presedinte, sa vezi ce repede'i raspundea.
0
0
Cred ca iohanis ar castiga simpatizanti daca iar da tipului un stilou :))))))))
2
0
Un j.egos , sa l iau in stiloul meu pe le si pe carmen !
2
2
Daca s-a calicit iohanis la un stilou... e clar
3
1
Daca-i solicita omul lui I******s sa mearga cu el in excursie sa vezi ce repede spunea ,,DA'' I******s. Era cu bagajul la Otopeni in ziua urmatoare.
2
1
Trebuia sa il intrebe de recomandari de calatorie sau de ucraina ca el nu are treaba cu problemele romanilor
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166