REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un copil a fost călcat de tren după ce nu a mai încăput în microbuzul școlar și a plecat pe jos spre școală

Un copil a fost călcat de tren după ce nu a mai încăput în microbuzul școlar și a plecat pe jos spre școală

A.F. 22 noiembrie 2023 | 18:09 3790

Caz tulburător în județul Iași. Un copil care încerca să ajungă la școală a fost lovit de tren. Elevul mergea pe jos, pentru că nu a mai prins loc în microbuzul școlar.

Un copil a fost calcat de tren dupa ce nu a mai incaput in microbuzul scolar si a plecat pe jos spre scoalafoto cu rol ilustrativ

Băiatul în vârstă de 12 ani mergea pe jos la școală, împreună cu sora lui mai mare. Ei veneau din Scobâlțeni, o localitate învecinată și aflată la aproximativ un kilometru.

Sunt foarte mulți copii din localitățile aflate în jurul Podul Iloaiei care vin aici la ore, ei fac naveta. Însă foarte mulți dintre ei sunt nevoiți să meargă pe jos la școală, pentru că microbuzele care sunt puse la dispoziție nu au capacitatea de a-i duce pe toți, dimineața, la ore.

Cei doi copii au ales această scurtătură, prin gară, peste liniile de cale ferată. Băiatul a fost acroșat de un tren, practic rucsacul pe care îl avea în spate a fost agățat într-o ușă a trenului. Sora lui a scăpat, din fericire.

Echipajele medicale care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru copil, au declarat decesul.

Reprezentanţii primăriei spun că sunt doar două microbuze pentru acești copii din localitățile învecinate, aproximativ 200 de elevi, iar microbuzele nu pot transporta mai mult de 160, prin urmare, câteva zeci de elevi sunt nevoiți să se descurce, făcând drumul până la școală pe jos.

Speră primăria că anul viitor să poată cumpăra încă un microbuz, al treilea, ca astfel de incidente să nu se mai întâmple, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi ma, courva aia de ma-ta stie ce cacaat retardat a fatat? Sau e la fel de prroasta ca tine?
2
0
Care mancati k***t!Sa ma pysh pe voi si pe familiile voastre.Sper sa va moara copiii de leucemie si parintii de cancer anal!Cfr,gore,pacat,erata,desi banuiesc ca e acelasi prwost
0
6
a fost calcat de tren pt ca nu s-a asigurat, cu ani in urma nu erau microbuze scolare.
5
6
selectia naturala, sa nu fii in stare sa traversezi calea ferata la 12 ani, esti o muratura, bine ca l-a iertat.
5
13
Va sugerez sa afișați acest articol la CCR, ca acești drogați, am aflat acum de la TV ca un îmbuibat drogat are o pensie de 200000 euro, copii ne mor ca ei sa crape de îmbuibat. Insist afișați la CCR
12
4
O drama! Un copil care mergea la școală...un suflet nevinovat,,, Cum pot dormi decidenții???
14
4
Cu parere de rau dar natura triaza prostii, l-a lovit in zona de limita de viteza redusa un MASTODONT de cateva zeci de tone de metal care circula cu VITEZA REDUSA....p*****l. D-zeu sa il ierte
7
16
Alti copii la 12 ani au grija de fratii lor sau chiar isi sustin familiile! Pampalaul asta n-a fost in stare sa treaca o cale ferata fara sa dea trenul peste el! Oare toti copiii au fost dusi sau luati de la scoala cu microbuzul? Atat de batuta in cap a ajuns specia asta umana?
11
20
s-a nascut in tara pwlii !!!
18
8

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166