REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.2° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Un copil cu nevoi speciale, discriminat la serbarea de sfârșit de an

Un copil cu nevoi speciale, discriminat la serbarea de sfârșit de an

A.F. 20 iunie 2024 | 18:55 1061

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj efectuează verificări în urma unei postări în mediul online în care mama unui preşcolar susţine că fiul ei ar fi fost discriminat la serbarea de la finalul anului şcolar, la o grădiniţă cu program prelungit din Novaci. Ar fi vorba despre un preşcolar cu nevoi speciale.

Un copil cu nevoi speciale, discriminat la serbarea de sfarsit de an

Potrivit reprezentanţilor IŞJ Gorj, situaţia este în atenţia instituţiei şi vor fi făcute verificări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în unitatea şcolară.

Ce a scris mama pe Facebook

„Cam aşa s-a ţinut serbarea la grădiniţa cu program prelungit Novaci, grupa mare!!! Singurul copilaş necostumat pentru serbare a fost Vladimir, pe ce motiv, nu ştiu, dar bănuiesc! Domnişoarele educatoare Adelina Popica şi Georgiana Văcaru nu au avut buna plăcere să îmi spună şi mie cum să-l îmbrac pe copil, potrivit pentru serbare! Când le-am întrebat, mi s-a răspuns aşa, mai de sus, că puteam să-l îmbrac şi eu, adică ceva de genul tot eu sunt vinovată că ceilalţi părinţi au primit în ghiozdanele copilaşilor rolurile şi cum să-i îmbrace, numai noi, nu!!! Sincer, am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat astăzi, adică pe mine ca mamă m-a durut, dar asta nu rămâne aşa, că nu e ok!“, a scris mama preşcolarului pe pagina ei de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine a punctat domnul de mai jos. Asa ceva se intampla in anii 1990-2000, dar astazi este inacceptabil. Pana nu se incepe o curatenie, tara asta nu se face bine. Sa raspunda si cine le-a angajat pe nenorocitele astea si cine a dat autorizatie gradinitei si cine trebuia sa le verifice din timp in timp si inspectoratul scolar si ministerul, etc. Toti, f**u-i in gura de zdrente! "Pestele de la cap se impute"
1
0
Educatoare needucate,fara suflet si deci incompatibile cu meseria pe care o practica. Nu toti pot fi educatori,invatatori ,profesori,preoti ,medici si asta nu pentru ca nu ar avea capacitati intelectuale suficiente,ci pentru ca efectiv nu au inclinatie pentru asa ceva. Fara sa fii om bun,empatic,intelegator,degeaba esti olimpic la orice materii.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510