REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
29.3° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Un copil de 4 ani din Botoșani a murit, după ce s-a înecat într-o groapă săpată pentru adăparea animalelor

Un copil de 4 ani din Botoșani a murit, după ce s-a înecat într-o groapă săpată pentru adăparea animalelor

Andreea CONDURACHE 29 februarie 2024 | 11:53 667

Tragedie într-un sat din Botoșani. Un băiat de 4 ani a murit înecat într-o groapă săpată pentru adăparea animalelor. Copilul, care se afla în grija bunicilor, ieșise din curtea casei. După mai bine de o oră a fost găsit fără viață, la doar câteva sute de metri de locuința bunicilor, scrie Monitorul de Botoșani.

Un copil de 4 ani din Botosani a murit, dupa ce s-a inecat intr-o groapa sapata pentru adaparea animalelor

Tragedia a avut loc luni în satul Tudor Vladimirescu, județul Botoșani. Copilul de 4 ani se afla în grija bunicilor. Tatăl e plecat la muncă în străinătate de mai mulți ani, iar mama este acasă, însărcinată.

Spre după-amiază, familia a observat că băiatul nu este în curtea casei, iar poarta era deschisă. Au început să-l caute prin sat, cu ajutorul mai multor rude.

După aproximativ o oră, bunicul l-a găsit pe câmp. Căzuse, cu fața în jos, într-o groapă de aproximativ 15-20 mp, adâncă de aproape 4 metri și plină pe jumătate cu apă, scrie sursa citată.

Familia a reușit să-l scoată pe mal și a sunat la 112 să ceară ajutor:

"La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, unul cu asistent de la Ambulanţă şi unul cu medic de la SMURD", a precizat, pentru sursa citată, medicul primar Cristian Simionescu, medic coordonator SJA-SMURD.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze pe micuț.

"Echipajul nostru a continuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, concomitent cu procedurile de încălzire a corpului copilului. Din păcate, după aproximativ 90 de minute nu s-a înregistrat niciun fel de activitate cardiacă. Am fost nevoiţi să declarăm decesul la faţa locului”, a precizat, pentru sursa citată, Dănuţ Panaitescu, din cadrul UPU-SMURD Botoșani, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712