REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un copil de un an jumătate a fost omorât din greșeală de tatăl beat

Un copil de un an jumătate a fost omorât din greșeală de tatăl beat

Mariana MURAT 28 iunie 2024 | 15:59 717

Tragedie îngrozitoare în Botoșani! Un copil de doar un an și jumătate a fost ucis de propriul său tată, din greșeală. Totul s-a întâmplat în urmă cu o zi, când bărbatul era beat. Acesta a sunat la 112, iar mama lui l-a dus la o unitate medicală, dar din nefericire viața lui nu a mai putut fi salvată.

Un copil de un an jumatate a fost omorat din greseala de tatal beat Un copil de un an jumătate a fost omorât din greșeală de tatăl beat 

Un copil de doar un an și jumătate a avut parte de un sfârșit tragic, tocmai în apropierea casei în care locuia. Cel care l-a omorât din greșeală este tocmai tatăl său, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Speriat de ce s-a întâmplat, a sunat la 112, dar nimeni nu a mai putut să îl salveze pe băiețel.

Un copil de doar un an și jumătate, din Botoșani, a fost ucis de tatăl său beat, din greșeală 


Tragedia s-a produs după ce tatăl său s-a urcat la volanul mașinii, deși era beat, și a dat cu spatele. Copilul se afla în spatele mașinii, însă acesta nu l-a observat, astfel că l-a accidentat. După ce a văzut ce s-a întâmplat, bărbatul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Mama băiatului nu a mai așteptat Ambulanța, ci l-a luat pe copil și l-a dus la cea mai apropiată unitate medicală.

Acesta a fost preluat de medici și a fost resuscitat timp de 40 de minute, dar fără succes. Copilul nu a mai răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. Băiețelul avea răni mult prea grave pentru a mai putea fi salvat.

Ce spun martorii despre tragedie


Scenele de la locul tragediei sunt de-a dreptul șocante, iar martorii sunt îngroziți de modul în care copilul de doar un an și jumătate a murit. Bărbatul este tatăl și unei fetițe de 7 ani și cu toții sunt convinși că intenția lui nu a fost să îl omoare pe copil.

A mers oleacă. Era sub maşină. Aici s-a întâmplat, a dat cu maşina, copilaşul a venit. Fără să vrea. Nu a vrut să îşi omoare propriul copil. Mai are o fetiţă de 7-8 ani. Mama copilului l-a dus la spital, a plecat înaintea sălvării. Erau vreo cinci maşini de poliţie. Tatăl dădea declaraţii la poliţie”, a declarat un martor, conform spynesw.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai numai la moldoveni imbecili si nesimtiti un copil de un an jumatste care abia pașește este lăsat nesupravegheat
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016