REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un copil de un an și cinci luni s-a înecat cu un măr la o creșă care funcționa ilegal

Un copil de un an și cinci luni s-a înecat cu un măr la o creșă care funcționa ilegal

Victor ROTARU 21 ianuarie 2024 | 09:11 2083

Un copil de 1 an și cinci luni s-a înecat cu un măr la o creșă din Oradea. Din primele verificări reiese că unitatea funcționa fără autorizație.

Un copil de un an si cinci luni s-a inecat cu un mar la o cresa care functiona ilegalFoto cu rol ilustrativ

Copilul se află internat în spital, în stare critică, pe secția de Terapie Intensivă. După ce s-a înecat cu bucata de măr, băiatul a intrat de mai multe ori în stop cardio respirator.

Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor și l-a transportat de urgență la Spitalul din Oradea. Medicii au reușit să-i extragă bucata de măr din căile respiratorii ale copilului, însă starea lui nu s-a îmbunătățit. Acum se află intubat, iar prognosticul medicilor este destul de rezervat.

Între timp, s-a descoperit că acea grădiniță unde s-a întâmplat incidentul este una privată, care funcționa fără autorizație legală. Reprezentanții acesteia au declarat că, atunci când băiatul nu mai putea respira, două cadre medicale aflate în incinta grădiniței au intervenit pentru salvarea copilului. Totodată, ei spun că documentele pentru autorizarea grădiniței erau în curs de pregătire. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal vătămare corporală din culpă, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va urma iar un "val de cotrol al autorităților" care până acum au dormit. Adică nu au dormit, au făcut grevă să li se mărească salariile.
10
0
ei cum ala cu coarne coada si coarne se afla adevarul despre nenorociri numai dupa ce se petrec ele,rusine si mizerie totala ale celor care trebuia sa afle dinainte
6
0
Stai acasă cu copilul până se face mai mare , lăsa cariera dacă ai vrut copil !
7
2
Cu un mar te poti ineca, si cu autorizatie...si fara autorizatie !
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510