REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
21.4° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Un copil făcea gesturi obscene trecătorilor, în trafic. Video

Un copil făcea gesturi obscene trecătorilor, în trafic. Video

Deria ISLEAM 25 iulie 2024 | 00:00 322

Părinții iresponsabili sunt unul dintre motivele pentru care se întâmplă adesea evenimente nefericite. Așa a fost și în cazul unei șoferițe din Iași, care și-a lăsat, indiferentă, minorul să iasă pe geamul mașinii în mers, în stațiunea Mamaia Nord.

Un copil facea gesturi obscene trecatorilor, in trafic. VideoStațiunea Mamaia Nord, Constanța

Făcea semne obscene trecătorilor, cocoțat pe portiera mașinii

Potrivit informațiilor noastre, o șoferiță din Iași se afla la volanul unui BMW luni, pe 22 iulie a.c., în jurul orei 18:30. Pe bancheta din spate se afla un minor care, lăsând la o parte faptul că nu purta centura de siguranță, era pe jumătate ieșit pe portiera mașinii care se afla în mers. Minorul făcea chiar semne obscene trecătorilor, iar șoferița, posibil mama copilului, își vedea liniștită de drum.

Un copil facea gesturi obscene trecatorilor, in trafic. VideoStațiunea Mamaia Nord, Constanța

Ce spune legea

Minorul nu părea să aibă mai mult de 7 ani. Conform Art. 97 al legii în vigoare, „Copiii cu vârsta sub 12 ani sau cu înălțimea sub 150 cm trebuie să poarte centuri de siguranță adaptate greutății și dimensiunilor lor, iar cei cu vârsta sub 3 ani se transportă numai în dispozitive de reținere omologate.”

Este de ajuns o secundă de neatenție!

Astfel de abateri de la lege se pot solda cu tragedii, cum, de altfel, s-a tot întâmplat, în nenumărate rânduri. Deși poate părea o activitate amuzantă pentru cei mici, distracția nu duce întotdeauna către un final fericit. Autoritățile recomandă ca părinții să fie deosebit de vigilenți când vine vorba de protecția copiilor, și să facă diferența între locurile de joacă, destinate distracției și trafic, mediu periculos pentru oricine. Este de ajuns o secundă de neatenție din partea șoferului autovehiculului sau a altui participant la trafic pentru a se produce o tragedie.

Un copil facea gesturi obscene trecatorilor, in trafic. VideoStațiunea Mamaia Nord, Constanța

Video

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masa aia c***a merita sa fie pisata in gura si minorul merita dat cu capul de portiera si nu mai iesea pe geam
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699