REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un criminal a fost descoperit după ce a fost dezgropată victima pe care a ucis-o

Un criminal a fost descoperit după ce a fost dezgropată victima pe care a ucis-o

Virgil STOIAN 16 octombrie 2023 | 00:00 2319

Se spune că nu există crima perfectă. Ionuț L., din Babadag, a fost aproape să contrazică această zicală. Astfel, după ce și-a omorât vecinul în bătaie, lovindu-l cu un picior de pat, bărbatul a încercat să mușamalizeze întreaga faptă, însă, la beție, a amenințat o altă persoană că îl omoară cum a omorât și victima. Ulterior, în urma unor fotografii obținute de fiica victimei, în care se vedeau rănile, trupul a fost deshumat și s-a descoperit că moartea persoanei a fost violentă.

Un criminal a fost descoperit dupa ce a fost dezgropata victima pe care a ucis-o
Potrivit rechizitoriului, trupul victimei ar fi fost descoperit de fiica acestuia care a chemat poliția dar și ambulanța. S-a efectuat o examinare sumară a cadavrului aparent pronunțându-se cu privire la  lipsa unor semne de violență evidente. La finalul examinării personalul ambulanței a exprimat opinia că decesul s-ar fi produs în somn, fapt care a determinat-o pe fiica sa ia măsurile necesare înhumării tatălui său. Pentru obținerea documentelor necesare înhumării, aceasta a declarat că șeful postului de poliție a luat legătura cu ofițerul  de stare civilă și cu medicul de circumscripție  pe care  i-a asigurat că nu sunt probleme referitoare la cauzele de moarte. Însă, în momentul în care trupul bărbatului a trebuit să fie pregătit pentru înmormântare, cei care se ocupau de acest lucru au observat urme evidente de răni din care unele situate la nivelul picioarelor și care sângerau, astfel că au efectuat fotografii cu ajutorul telefonului mobil asupra leziunilor constatate la nivelul picioarelor.

Nu s-a putut elibera certificatul de deces

La o zi după înmormântare, fiica victimei a încercat să obțină certificatul de deces însă nu a putut face acest lucru pentru că lipsea certificatul medical constatator al decesului eliberat de către medic. După ce i-au fost arătate pozele cu rănile victimei, medicul a avut o discuţie cu poliţistul şi l-a întrebat de ce nu i-a spus că pe corpul tatălui său sunt răni şi i-a spus că nu va elibera certificatul constatator al decesului apreciind că este vorba de o moarte suspectă. Drept urmare, victima a fost deshumată iar în urma autopsiei s-a dovedit drept cauză a morții ”șocul traumatic și hemoragic instalat ca urmare a loviturilor cu și de corpuri contondente cu fracturi costale, hematoame și plăgi contuze ale extremităților.” La câteva zile după omor, Ionuț L., după ce a băut un pic mai mult, a amenințat o altă persoană că îl va omorî ca și pe victimă. Coroborând aceste declarații cu audierile bărbatului, s-a constatat că acesta a fost victima omorului.

Un criminal a fost descoperit dupa ce a fost dezgropata victima pe care a ucis-o

Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis condamnarea lui Ionuț L. la 10 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Sentința nu este definitivă, urmând a se judeca apelul pe 11 noiembrie 2023.     

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și fiica e suspectă. Să nu cercetezi cum a murit tatal, sa nu vezi ca a fost omorat .... cam ciudat probabil astepta mostenirea si la cinstit pe făptaș (ca de aia si avea bani de băut).
1
2
multe lipsuri la autoritatile statului ! dar abundenta la ...salariu, prime, si cate alte drepturi inventate!
2
0
cum adica...10 ani de puscarie??? cred ca merita una suta ani,,auzi...nu-ti vine a crede...in ce tara traim dlor judecatori???acest criminal iese pe poarta inchisorii dupa 5 ani,,,ce vremuri groaznice traim..RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE
4
0
cum adica...10 ani de puscarie??? cred ca merita una suta ani,,auzi...nu-ti vine a crede...in ce tara traim dlor judecatori???acest criminal iese pe poarta inchisorii dupa 5 ani,,,ce vremuri groaznice traim..RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE
5
0
La.puscarie echipajul medical sosit la.fata.locului.& politistul care nu si-au facut treaba cum trebuie!
5
0
Dacă cei de pe ambulanță și mărețul șef de post,(adică militianul) și ar fi făcut treaba pentru care primesc salariile,criminalul n ar mai fi fost atât de aproape de a scăpa. Eu cred că pot fi acuzați de multe chestii.Penale chestii.Sigur că sunt multe cazuri similare de asasinate nedescoperite din vina unora ce nu și fac treaba.Jeguri de oameni.
12
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166