REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un criminal și-a măcelărit fratele pentru că voia să se întoarcă după gratii

Un criminal și-a măcelărit fratele pentru că voia să se întoarcă după gratii

Georgiana BOGLEA 26 iunie 2024 | 16:32 623

Caz de-a dreptul șocant în Iași. Un bărbat abia ieșit de după gratii și-a măcelărit fratele dintr-un motiv uluitor. Bărbatul voia să ajungă iar la închisoare. Individul fusese eliberat după o altă condamnare pentru omor. Hotărât să se întoarcă după gratii, a devenit călăul propriului frate. 

Un criminal si-a macelarit fratele pentru ca voia sa se intoarca dupa gratii

Un tânăr din Miroslovești, eliberat recent din închisoare pentru că a omorât un om, a comis o crimă de-a dreptul șocantă, dornic să se întoarcă iar în spatele gratiilor. Bărbatul și-a omorât cu sânge rece frate, cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a ajunge cât mai repede în locul care pentru el înseamnă „acasă”. Primarul din Miroslovești spune că individul ar fi spus prin comună că ar vrea să revină cu orice preț la pușcărie.

Crimă șocantă în Iași


„Autorul abia a ieșit din pușcărie. A stat vreo 5-6 ani pentru că a omorât un om de aici, de la noi. Acum, l-a omorât pe fratele lui. Din ce am înțeles, el spunea mereu: "Trebuie să mai omor pe cineva ca să mă duc înapoi". Localnici spuneau că l-au auzit când spunea că e bine la pușcărie și că trebuie să se ducă înapoi. Acum, din ce am înțeles, s-ar fi certat de la bani. Ei lucrau ca văcari și cine știe la ce neînțelegeri au ajuns… Oricum provin dintr-o familie dezorganizată”, a spus Constantin Cojocariu, primarul comunei Miroslovești.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași de arestare preventiva a inculpatului COJOCARIU VASILE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COJOCARIU VASILE, pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 24.06.2024 până la data de 23.07.2024 inclusiv”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul Iași, conform observatornews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510