REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.3° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
25.3° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Un cunoscut luptător de kickboxing, reținut după ce și-a scalpat vecinul

Un cunoscut luptător de kickboxing, reținut după ce și-a scalpat vecinul

A.F. 21 ianuarie 2024 | 23:20 2305

Un cunoscut luptător de kickboxing, care luptă într-una dintre cele mai importante promoții din România, a fost ridicat de polițiști după ce aproape că a scalpat un bărbat în urma unui scandal.

Un cunoscut luptator de kickboxing, retinut dupa ce si-a scalpat vecinulfoto cu rol ilustrativ

Agresorul este mâna dreaptă a campionului mondial Claudiu Bădoi, cunoscut în industria sporturilor de contact sub numele de Prințu.

Omul de încredere al campionului mondial Claudiu - Prințu Bădoi a fost săltat de anchetatori după ce, recent, a fost implicat într-un scandal sângeros cu mai mulți vecini, din Chiajna, potrivit realitatea.net.

Surse din Poliție au declarat că luptătorul Edmond Mustafa și rudele sale s-ar fi certat cu o familie vecină, iar schimburile tăioase de replici ar fi degenerat într-o bătaie generală. În acest context, spun anchetatorii, Mustafa ar fi intrat peste aceștia în casă înarmat cu un cuțit și l-ar fi lovit pe unul dintre adversari.

Sursele citate au precizat că tânărul sportiv ar fi intenționat să-l lovească în gât, însă, în vâltoarea evenimentelor, aproape l-a scalpat după ce i-a tăiat pielea capului.

Inițial, Mustafa a fost reținut, însă, până la urmă, instanța a decis că poate fi cercetat, în continuare, în libertate, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mustafa? Este e***c de culoare? Si Claudiu Badoi este t***n, dar are un caracter bun. Nu cred ca trebuie neaparat asociat cu acest cutitar.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699