REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
26.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un cunoscut medic dă vești proaste persoanelor care beau bere pe caniculă

Un cunoscut medic dă vești proaste persoanelor care beau bere pe caniculă

A.F. 16 iulie 2024 | 00:00 37

Cunoscut pentru viziunile sale stricte asupra alimentației și pentru promovarea stilului de viață vegetarian, mediul Virgiliu Stroescu spune că cei care consumă bere pe caniculă fac o mare greșeală. Deși românii obișnuiesc să se relaxeze cu prietenii la o terasă după o zi caniculară, Stroescu spune că alcoolul afectează creierul!

Un cunoscut medic da vesti proaste persoanelor care beau bere pe canicula

Iată explicațiile medicului care în trecut a spus și că să bem cafea înseamnă să ne biciuim organismul

„Alcoolul e un toxic si un singur pahar de bere nu rămâne neînscris în creier. Dacă iei o bucată de vată cu spirt şi o pui sub buză, o ţii 3 minute, când o scoţi, e roşie. Asta pentru că a stricat mucoasa din gură. Când bei o ţuică, tot esofagul e rană. Pe unde trece, face rău. Dacă bei o sticlă de bere, 4 ore sta in celulele organismului si omoara tot ce este viu. Orice gram de alcool e toxic. Alcoolul scurtează viaţa, atacă ADN-ul (…)

Fresh-urile sunt gustoase, dar nu sunt sănătoase. Sunt prea concentrate şi chinuiesc pancreasul. Câte portocale poti mânca o dată? Una, două, trei. Un fresh conţine sucul de la 12 portocale. Portocalele integrale sunt cele mai sănătoase.

Sifonul bagă în tine dioxid de carbon care este acid si scade toata imunitatea organismului, că aceasta devine acidă. Organismul trebuie să fie alcalin. Apa minerală are minerale, apa carbogazoasă e acid carbonic si acidul creşte riscul de cancer.

Lămâia e acidă în gură, dar în stomac e alcalină. Nu bagi dinţii în lămâie pentru că distruge dinţii. Când ajung în stomac, sărurile de acid citric sunt alcaline. Dacă cineva are pietre acide, bea lămâie si se topesc„, explică reputatul medic Virgiliu Stroescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510