REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.8° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Un CUNOSCUT PROXENET a LUAT la BĂTAIE doi oameni, pe STRADĂ!

Un CUNOSCUT PROXENET a LUAT la BĂTAIE doi oameni, pe STRADĂ!

Replica API 31 august 2021 | 12:12 9856

Străzile din comuna Mihail Kogălniceanu au răsunat în dimineața zilei de 28 august, de strigătele a doi bărbați loviți cu bâtele de alte două persoane. Potrivit informațiilor noastre, totul ar fi plecat de la un conflict între mai multe persoane din cauza unor copii. În conflict ar fi fost implicate mai multe persoane însă doar două persoane, Eduard Nicolaie şi Rinaldo Nicolaie, i-ar fi lovit cu bâtele pe cei doi bărbați de 50 respectiv 57 de ani. Unul dintre cei doi agresori este un mai vechi cunoscut al oamenilor legii fiind implicat într-un dosar de prostituție, Eduard Nicolaie fiind arestat pentru lipsire de libertate.

Eduard Nicolaie

Eduard Nicolaie și Rinaldo Nicolaie, arestați preventiv

Polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați, de 34 și 18 ani, ar fi lovit victimele cu obiecte contondente, fapte petrecute pe o stradă din comuna Mihail Kogălniceanu, în dimineața zilei de 28 august. Totodată, s-a stabilit că aceștia ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism, iar cel care se afla la volanul vehiculului nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma probatoriului administrat în cauză, duminică, 29 august, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați instanței de judecată, care a dispus față de aceștia măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cine este Eduard Nicolaie

Eduard Nicolaie, împreună cu membrii familiei, au fost acuzați că au obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către Andreea I. Ulterior, mama lui Eduard Nicolaie, în complicitate cu iubita acestuia, a amenințat-o pe tânără, într-un bar din aproprierea Judecătoriei Constanța, dar și în sediul IPJ, că o omoară și va da foc casei bunicilor ei dacă nu-și schimbă declarația în urma căreia Eduard Nicolaie fusese reținut.

Mai multe puteți citi aici: ȘOCANT! O PROSTITUATĂ sechestrată a CERUT să fie INTERCEPTATĂ, ca să scape de INFRACTORI

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT 15 SEV vinde pliculete la peco Voll Navodari.
4
0
La ocna cu ei!Tarii cat mai multa sare!
10
0
Niste kkti bashiti gata interlopi
8
0
are "sorele"...caci sunt mai multe la produs....miere in uk...pt cunoscatori....si un cazier de talharie calificata ......cam asta e interplopul vostru......mda.....
5
0
cunoscut proxenet si e liber?
16
0
Un cacat si asta
16
0
Niste tomberoane cu chip de om ! Cand se vad la inghesuiala ameninta victimele sa isi retraga plangerile. Tomberoane tatuate !
22
1
CT 15 SEV Navodari , pliculete plus santaj
14
1
Votantii peside trebuiesc adunati la Poarta Alba. Papica si sapunul sunt gratuite.
16
2
Vai ai faceti mari si cunoscuti si va mirati de ce se umfla muschii pe ei. Gunoiul societatii
43
0
Om de afaceri, nu proxenet. Nu?
35
0
toate rablele de oameni sunt proxeneti si interlopi ca si bulangiu de boca a batut un bosketar pe trecere si sa vazut interlop
45
0
niste rable sparte ! prea multa importanta acordata pubelelor !
62
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118