REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
12.7° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Un curier care aproviziona un easybox din Constanța, la un pas să bată o șoferiță! Video

Un curier care aproviziona un easybox din Constanța, la un pas să bată o șoferiță! Video

Deria ISLEAM, Emilia BABU 7 iunie 2024 | 00:00 3296

Scandalos! Un curier care aproviziona un easybox din Constanța, pe strada Micșunelelor, a agresat verbal (și nu doar o dată) o femeie! Următoarea zi, femeia și-a găsit roata dezumflată. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, și totul a pornit de la faptul că șoferița l-ar fi încurcat pe curier în procesul lui de a alimenta easybox cu pachetele comandate de clienții eMag.

Un curier care aproviziona un easybox din Constanta, la un pas sa bata o soferita! Video

 

Impertinența unora dintre curieri depășește orice limită și pune în pericol bunăstarea cartierelor constănțene. În cartierul Km 5 din Constanța un curier easybox agresiv, nu doar o dată, a fost surprins de locuitorii din zonă că înjură și amenință o femeie minute în șir de față cu aceștia. O femeie a declarat stupefiată că amenințările și injuriile acestui individ în mod repetat o fac să iasă din casă cu teamă. Acest incident o pun în pericol, întrucât abuzul verbal poate avea efecte devastatoare asupra sănătății emoționale a victimei.

 

„Până întorc mașina, să dispari de aici!“

Precum multe alte zone din orașul Constanța, Km 5 nu dispune de multe locuri de parcare, iar localnicii se descurcă cum pot. Șoferița a parcat în proximitatea acestui easybox, însă fără să-i blocheze accesul. Cu toate acestea, șoferul violent, coborând din mașină, i-a transmis femeii „Până întorc mașina, vreau să dispari de aici!“ Nu o dată același curier easybox o amenință pe femeie din pricina locului de parcare, adresându-i insulte și folosind un limbaj vulgar, ca pe tarla!

Un curier care aproviziona un easybox din Constanta, la un pas sa bata o soferita! Video

A început să înjure ca la ușa cortului de față cu toți copiii!

Femeia a ignorat amenințările șoferului, neavând unde altundeva să parcheze și neîncălcând, de altfel, nicio regulă. Văzând că mașina nu a fost mutată după cum a ordonat el, curierul și-a dat drumul la gură fără să țină cont de copiii din jur sau de vecinii martori la circul ieftin. În încercarea lor disperată de a-l opri și a-i lua apărarea femeii, șoferul a devenit și mai agresiv. 

„Coincidență“ stranie! Și-a găsit mașina cu pană!

Potrivit surselor, minute în șir șoferul a continuat să înjure și să amenințe că-i va avaria mașina victimei pentru tupeul de a nu-i asculta ordinele. Culmea, următoarea zi femeia și-a găsit mașina cu pană, o coincidență de-a dreptul stranie... 

Un curier care aproviziona un easybox din Constanta, la un pas sa bata o soferita! Videoeasybox

Declarația victimei

„În seara aceea am parcat aproape de easybox pentru că nu aveam unde și oricum nu deranjam pe nimeni. Mi-a spus să dispar până întoarce el mașina. Mi-am văzut de drum, iar când m-am întors la mașină, el încă era acolo și înjura, urla de față cu toți vecinii. A început să mă amenințe că dacă nu mut mașina, mi-o avariază și a doua zi, de dimineață, chiar am găsit-o cu pană. Nu pot să reproduc cuvintele pe care le-a scos pe gură. Așa ceva nu este normal! Nu este prima dată când acest individ m-a agresat verbal și mi-a adresat injurii de toată jena, chiar de față cu băiatul meu“, a declarat femeia. 

Așadar, a fost tras un semnal de alarmă la adresa angajaților firmelor de curierat ca aceștia să înțeleagă că străzile nu le aparțin, iar abuzul sub orice formă nu este legal. 

Video:

.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votati cu cine vreti dar numai pe acel Constantinescu sa nu-l votati, ce figurant e ala, se dadea zoro cand mergea in controale pe la diverse localuri si cofetarii, dar si-a luat-o-n barbă in Neptun la terasa Zorbas, ce bataie si-a luat acolo, cautati pe google sa vedeti ce bataie si-a luat la terasa Zorbas, a ramas si fara un dinte in bataie aia, a aratat la tv cum si-a pierdut dintele acolo.Daca-l votati pe zoro ăsta o sa aveti un alt fel de bob de mazăre
11
8
Curierul este un platitor de taxe, spre deosebire de multi alti paraziti care incurca zilnic traficul si blocheaza alte masini pe unde " au ei treaba". Omul va livreaza pachetele sub nas, nu e vina lui ca nu exista parcari, spatii unde sa opreasca etc...nu sunt obraznici, sunt satui de nesimtirea altora.
27
8
Curierii astia obositi se cred vedete am avut de primit un colet si in ziua in care trebuia sa vina scria ca a fost predat curierului la ora 8:29 si este in drum spre box , a doua zi pe la ora 12 am primit mesaj ca a ajuns, ce a facut curierul o zi si jumatate pana a gasit boxul?
13
16
Fake
7
6
Votam cu Stelian Ion. Am luata teapa ani la rand, vitam cu unii, iesea cine trebuia. Cand am votat cu penele, au facut tovarza cu pesede. Cine sa mai inteleaga. Votez cu Clanul Olimpicilor, nu cu clanul azilelor groazei! Am zis!
14
22
Pai si matracuka de ce l-a lasat sa-si faca treaba?
5
4
In spatele căreia a intrat toată ambasada Franței și tot PNL ul. Iar în gura ei a intrat putler și firea
15
4
ceea ce a făcut acel curier este o REACTIE, vrem sa auzim și opinia curierului, acel curier nu reacționa asa din senin, e de condamnat ca acel curier s-a exteriorizează grosolan, dar care a fost cauza?
23
3
o n es i m t it a. etalonul civilizatiei din ghetto-ul km4-5.
28
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515