REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un deputat PSD a trecut la AUR, după ce Dumitru Coarnă a fost exclus oficial din grupul AUR

Un deputat PSD a trecut la AUR, după ce Dumitru Coarnă a fost exclus oficial din grupul AUR

Mariana MURAT 5 februarie 2024 | 16:19 1285

Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus, luni, din grupul Parlamentar al AUR, iar deputatul Cornel Vasile Folescu şi-a anunţat trecerea de la PSD la AUR, potrivit unor solicitări depuse la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, care urmează să fie adoptate în plen.

 Un deputat PSD a trecut la AUR, dupa ce Dumitru Coarna a fost exclus oficial din grupul AURCornel Vasile Folescu, Dumitru Coarnă

Potrivit unei informări a liderului deputaţilor AUR, Ilie Alin Coleşa, Dumitru Coarnă a fost exclus din Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor începând cu data de 5 februarie 2024.  Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales în Circumscripţia electorală nr. 27 Mehedinţi, pe listele Partidului Social Democrat, şi-a depus demisia din Grupul Parlamentar PSD şi trecerea sa la Grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), printr-o solicitare depusă la conducerea Camerei. Ambele informări urmează să fie supuse votului plenului Camerei Deputaţilor.

Dumitru Coarnă a fost ales deputat de Călăraşi, pe listele Partidului Social Democrat. În luna aprilie 2023, acesta a fost exclus din grupul PSD, după ce a participat la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în România şi la scurt timp şi-a anunţat trecerea la AUR, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ăștia sunt parlamentarii aleși. Fug toți cu roiul, ca la c****t, la Aur, condus de unider rus. Banii vara i vina, dezumanizeaza. Veți lua cu toții țeapă. Prin absurd, dacă acest borfaș ordinar, acest analfabet va ajunge în turul 2 la prezidențiale, vom vota ca la Vadim, raul mai mic și cum NIMiCUL Simion este Raul cel mai mare....
2
3
Pentru asta de sub mine: Lasa-ma sa ghicesc...esti Antonio...
4
14
O veste excelenta, o sa migram mai multi la AUR inainte de alegeri, populatia are nevoie de politicieni care sa o protejeze si sa o ajute sa iasa din saracia in care se afla. AUR se pare ca asculta cetatenii si nu baga problemele lor sub pres si pretind ca acele probleme nu exista, cum ar fi coruptia, nepotisemele si infractorii de o anumita e***e.
16
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016