REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Un deținut a mers în instanță pentru că... nu are intimitate la toaletă

Un deținut a mers în instanță pentru că... nu are intimitate la toaletă

Victor ROTARU 18 decembrie 2022 | 00:00 1804

Dacă zilele trecute aduceam în atenția publică cazul unui deținut din Tulcea căruia Penitenciarul nu i-a pus la dispoziție materiale pentru curățenie, iată că deținuții au și alte nemulțumiri legate de același penitenciar, unul dintre aceștia, mergând în instanță să conteste faptul că nu are destulă intimitate la grupul sanitar. Judecătoria a respins cererea formulată de către deținut, ca neîntemeiată. Sentința fiind una definitivă.

Vasile Chiriță se află în executarea unei pedepse 14 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii pentru trafic de minori. Ca mulți alții, acesta e nemulțumit de condițiile din spatee gratiilor. Acesta a mers în instanță să se plângă de faptul că nu i se asigură suprafața minimă de 4 mp, fiind nemulțumit și de faptul că în camera de deținere nu dispune de un frigider pentru păstrarea alimentelor, dar și pentru că nu există nici o perdea, sau măcar un perete despărțitor între duș și grupul sanitar.

Minută judecătorească

 Judecătoria Tulcea i-a respins cererea formulată, ca neîntemeiată, sentința fiind una definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai rahatilor care va plangeti, ati dat examen sa intrati la puscarie? ia fiti voi oameni cinstiti ca sa traiti in alte conditii. normal dupa ce iesi din puscarie ar trebui sa ocolesti toata viata si judetul unde este puscaria ca doar nu e pension! al dreacu nu are intimitate la WC , dar la dus are? sau acolo ii placa cand scapa sapunul pe jos!!!
0
0
Sa îți figura in salam jigodie
0
1
Sa s**i puula la toți parnaiasii și să lingi in mingeac toate parnaiasele din COTELE ANP ROMANIA.
1
2
Labagiilor care mâncați cacat pe la colțuri înseamnă că la tine acasă este mai rău decât în cotetele din pușcăriile românești.Sa va vad in parnaile românești pe toți mâncătorii de cacat care spuneți că este ok
2
4
Primeau 3-4 sentinte pe viata fiecare inculpat ,nu tinea vrajeala ca e bolnavior si nu suporta detentia sau caci a scris ,,teorie de doctorate in maculatura”.
5
3
conditiile din puscarii trebuesc ...evitate si atunci se se mai ...libereaza ...spatiul ! la noi sunt ...cautate tocmai ca o duc ...bine!
6
3
vrea să facă și el o labă ca tot omu' și nu poate, că n-are parte de intimitate
6
3
Doar toparlanii care isi doresc un culcus mai confortabil acolo pot sa ia apararea unui traficant de minori. Merita inchisoare pe 1200 ani (gen US) - sunt fapte minore care pot primi suspendare dar TOT ce este legat de minori, fara indurare
11
3
Pentru un traficant de minori e deja prea mult lux, insa ca Lege UE s-ar putea sa castige cazul.
4
7
Pușcăriile din Romania reprezintă oglinda sistemului corupt și impotent.Le putem compara cu cele din Guyana franceza a începutului de secol XIX.In aceiași camera deținutul servește masa,și își face necesitățile fiziologice fara a avea macar o perdea...Rușine Romania,mai vreți și în shenghen."Voi de abia v ați dat jos din pom"!
8
12

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436