REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
24.3° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Un DOREL s-a PLIMBAT şi pe TROTUARUL din zona Spitalului Judeţean

Un DOREL s-a PLIMBAT şi pe TROTUARUL din zona Spitalului Judeţean

Replica API 10 martie 2021 | 00:25 3395

Pe strada Nicole Iorga, chiar lângă „Parcarea Verde”, Dorel şi-a făcut de cap. Este vorba despre trotuarul pe care, în mod normal, ar trebui să circule pietonii şi care, în prezent, se termină brusc în zidul parcării. Este o situaţie de-a dreptul ciudată, mai ales că zona este intens circulată, iar pietonii sunt nevoiţi să meargă pe partea carosabilă.

Trotuarul ocoleşte parcarea şi se termină în zidul acesteia

În zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, mai exact lângă „Parcarea Verde”, constănţenii au semnalat o situaţie ciudată şi de râsul-plânsul. Trotuarul care ar trebui sa faciliteze circulaţia pietonilor, mai rău o îngreunează. După ce că este realizat doar pentru a înconjura parcarea, se pare că este făcut şi „la mişto” întrucât se termină brusc în zidul clădirii, iar pietonii nu au altă soluţie decât aceea de a circula pe carosabil, printre taxiurile oprite în staţie. Imaginile surprinse spun totul.

„Este o situaţie de tot râsul. Au făcut trotuar, dar noi tot printre maşini circulăm. Lângă staţia de taxiuri, au încercat ei să facă o imitaţie de trotuar, dar nici pe acela nu putem circula pentru că sunt amplasate coşuri de gunoi fix pe mijloc. Este de tot râsul”, a explicat un constănţean pentru Replica.

Parcarea, inaugurată cu mare fast în 2012

Amintim că în iunie 2012, primarul de la acea vreme, Radu Mazăre, preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, şi reprezentanţi ai instituţiilor deconcentrate au fost prezenţi la inaugurarea parcării de lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, o investiţie cu fonduri europene, în sumă de 4 milioane euro. Parcarea "verde" reprezintă 265 de locuri de parcare.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jurnalisti de cacat!!! Dar constructiile imbecile din orasul asta nu le vedeti?
7
1
Da locurile de parcare destinate pt persoanele cu handucat de langa parcare ocupate de masini abuziv le ati vazut? De ele nu stiti sa scrieti!?
8
2
Nu este adevarat. Nu m-am plimbat niciodata pe trotuarul respectiv! Diana minte!
9
3
Stire de doi bani. Jurnalism de cacat.
6
4
cele mai penale titluri le gasim in fituica asta
7
4
Tot ce au facut ceilalti e gresit. Tot ce nu fac astia e bine. Stim ca peseedeeeul e de vina. Stim ca pnl plus usr si kwj se lupta cu mafia cu coruptia cu mostenirea cu aliens cu predators si cu extraterestrii galaxiei si d aia n au timp sa faca cava in Ct. Sunteti cel putin penibili cu stirile astea. Ziua si articolul. Sa scrieti si vand vor face prostii astia ceva. Vhiar daca nu i bine. Cum au vrut sa faca parcarea pe ora 15 lei plus tva ati uitat? Ha ha ha!
17
6
Si ce vrei sa darame parcarea supraetajata?Traversezi si circuli pe trotuarul de vis a vis,ori ocolesti parcarea prin fata policlinicii 1daca nu incapi pe langa cosurile de gunoi.La Ciocarlia este mai liber!
11
4
...stai jos ..patru. Stirea p..ii. si un copil de scoala primara scria mai bine ca tine. Dati-o afara cand mai vine cu astfel de materiale.
13
3
PARCAREA AIA E CONSTRUITA DE 6 ANI ! ACUM AI OBSERVAT DIANA ? TROTUARUL ESTE SA POTI CIRCULA PANA LA STATIA DE TAXI SAU TRANVERSEZI SI AI ALT TROTUAR UNDE ESTE SCOARUL ! ASTA E STIRE ? STIU CA O SA STERGI COMENTARIU, SA.TI FIE RUSINE
25
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016