REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un elev a fost reținut de poliție: și-a băgat un coleg cu capul în toaletă și l-a pus să meargă în genunchi

Un elev a fost reținut de poliție: și-a băgat un coleg cu capul în toaletă și l-a pus să meargă în genunchi

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 08:10 1639

Un elev din Bacău care È™i-a obligat un coleg să-È™i bage cu capul în toaletă È™i să pupe mâna agresorului a fost reÈ›inut.

Un elev a fost retinut de politie: si-a bagat un coleg cu capul in toaleta si l-a pus sa mearga in genunchi

„În urma probatoriului administrat, poliÈ›iÈ™tii au luat măsura reÈ›inerii pentru o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracÈ›iunii de lovire sau alte violenÈ›e. Totodată, facem precizarea că, atât poliÈ›iÈ™tii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cât È™i cei ai Compartimentului de Analiză È™i Prevenire a Criminalității desfășoară activități preventive în unitățile de învățământ de pe raza întregului judeÈ›, pe tot parcursul anului È™colar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor”, informează PoliÈ›ia Bacău, informează Mediafax.

PoliÈ›ia a început ancheta după ce pe reÈ›elele de socializare au apărut imagini cu doi elevi cu nevoi speciale, bătuÈ›i È™i umiliÈ›i de un coleg. Incidentele au avut loc la Liceul Tehnologic "Dumitru Mangeron" din Bacău. Unul dintre elevi a fost umilit în toaleta unei băi de către un coleg, care l-a obligat să-È™i bage cu capul în toaletă È™i să pupe mâna agresorului.

Anterior, elevul agresor a muÈ™cat în trecut un coleg, fiind sancÈ›ionat cu scăderea notei la purtare, potrivit È™tiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca in filme! de acolo invatam multe, slava Domnului ca ne educa sapte ani si restul vietii!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510