REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Un elicopter s-a prăbuşit pe acoperişul unui hotel într-o destinaţie turistică populară! Video

Un elicopter s-a prăbuşit pe acoperişul unui hotel într-o destinaţie turistică populară! Video

Virgil STOIAN 12 august 2024 | 08:50 690

Un elicopter s-a prăbușit pe acoperișul unui hotel din Australia, pe 12 august 2024. O elice a ajuns în fața hotelului.

Un elicopter s-a prabusit pe acoperisul unui hotel intr-o destinatie turistica populara! Videoimagini de la fața locului

Un elicopter s-a prăbuşit luni pe acoperişul unui hotel din Cairns, în nordul Australiei, provocând un incendiu care a dus la o evacuare în masă, transmit France Presse, dpa și Agerpres.

Pilotul şi singurul ocupant al aparatului a fost localizat şi declarat mort, iar examinările medico-legale sunt în curs de desfăşurare pentru identificarea oficială a acestuia, a declarat poliţia într-un comunicat.

Una dintre palele elicopterului a căzut în piscina hotelului, au precizat serviciile de urgenţă, care au raportat că două persoane rănite au fost transferate la spital în stare stabilă.

O altă elice a căzut pe esplanada din faţa clădirii, a declarat pentru presă Caitlin Denning, un responsabil local al serviciilor de salvare. Potrivit poliţiei, niciuna dintre persoanele aflate la sol nu a fost rănită.

Hotelul a fost evacuat

Sute de oaspeţi au fost evacuaţi din hotelul DoubleTree by Hilton din Cairns după accident, care a avut loc în mijlocul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei locale 01:50 (15:50 GMT duminică).

La faţa locului au fost trimişi investigatori de la Biroul australian pentru siguranţa transporturilor.

Pilotul efectua un zbor „neautorizat”, a relatat ABC News, citând Nautilus Aviation, companie cunoscută pentru excursiile şi charterele private, a transmis Xinhua.

Oraşul Cairns, situat în nordul statului Queensland, este o destinaţie turistică populară şi poarta de acces către Marea Barieră de Corali, conform hotnews.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016