REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un fost campion cu FCSB, revoltat de implicarea lui Gigi Becali la echipă

Un fost campion cu FCSB, revoltat de implicarea lui Gigi Becali la echipă

Replica API 21 martie 2022 | 22:52 467

Pantelis Kapetanos, fostul atacant important al celor de la FCSB, a vorbit despre implicarea patronului Gigi Becali la echipa roș-albastră.

igi Becali a recunoscut în nenumărate rânduri că se implică la FCSB și că multe dintre schimbările efectuate în timpul partidelor sunt dictate de acesta. Din această cauză, Peluza Nord se află în conflict cu omul de afaceri.

Pantelis Kapetanos, revoltat de implicarea lui Gigi Becali la FCSB

Fostul atacant nu este de acord cu faptul că Gigi Becali se implică la echipă. Acesta îl îndeamnă pe latifundiarul din Pipera să ofere mai multă putere antrenorului.

Totodată, Kapetanos a punctat faptul că, în opinia sa, FCSB este continuatoarea Stelei. Kapetanos a evoluat aproape patru ani la FCSB.

„Nici asta nu e bine. Trebuie să înțeleagă și el că echipa nu merge așa. Trebuie să fie un antrenor, un manager, care să comande la echipă. Ok, știu că el iubește echipa foarte mult, am fost și eu acolo. A băgat mulți bani, numai el. Dar, când am fost eu acolo, echipa a făcut performanțe. Trebuie să înțeleagă și el, să nu se implice așa mult. Fiecare cu treaba lui.

Acum, FCSB are un lot cu mulți jucători tineri. E greu să câștigi așa campionatul. Ok, sunt jucători tineri, dar trebuie să fie și jucători cu experiență. Ultimul titlu a fost câștigat în 2015. Asta nu e normal pentru FCSB. De fapt, pentru Steaua, deoarece, pentru mine, a fost Steaua. Problema, acum, asta e. Prima dată, trebuie să-și recapete numele, să fie Steaua și după să se bată pentru titlu”, a declarat Pantelis Kapetanos, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510