REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un fost consilier de la Cernavodă își modernizează sediul firmei cu banii statului

Un fost consilier de la Cernavodă își modernizează sediul firmei cu banii statului

Andreea CONDURACHE 2 septembrie 2023 | 00:00 4443

Firma unui fost consilier local din orașul Cernavodă, Royal Eurotrans SRL, deținută de Radu Victor Postole, a lansat o procedură de achiziție publică în vederea modernizării sediului firmei. A aplicat la Programul Operațional Competitivitate, Acțiunea 4.1.1. – Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor pentru refacerea capacității de reziliență pentru modernizarea și extinderea activității în cadrul firmei pe care o patronează și a reușit să obțină 1.236.052 lei, fără TVA.

Un fost consilier de la Cernavoda isi modernizeaza sediul firmei cu banii statuluiRadu Victor Postole

Radu Victor Postole, fost consilier local în Cernavodă, a încheiat cu statul, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, un contract de finanțare ce vizează modernizarea și extinderea capacității în cadrul firmei Royal Eurotrans SRL, pe care acesta o patronează. Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 are ca scop, printre altele, și investițiile în activități productive. Scopul prezentei scheme de ajutor de stat este de a finanța o serie de activități necesare pentru investiții destinate retehnologizării, în vederea refacerii capacității de reziliență a IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, precum și alte domenii în legătură cu acestea. Așadar, firma deținută de fostul consilier a obținut obțină 1.236.052 lei, fără TVA.

Un fost consilier de la Cernavoda isi modernizeaza sediul firmei cu banii statului

Firma a reușit, de-a lungul anilor, să obțină numeroase contracte cu statul. În 2023 a semnat 3 contracte, după cum urmează: un contract în valoare de 451.334 de lei pentru furnizarea de echipamente pentru lucrătorii de la Complexul Energetic Oltenia, un contract în valoare de 346.632 de lei cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime, dar și cu Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – Direcția de creștere, exploatare și ameliorare a cabalinelor, în valoare de 238.632 de lei. În 2022 a raportat o cifră de afaceri de 2,5 milioane de lei, un profit net în valoare de 340.658 lei, dar și 24 de angajați.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa rectificam din comentariul tău...Postole Emil zis PITICU ATOMIC este din Borcea,jud.c******i și a lăsat soția asistenta medicala și trăiește cu o betiva care creste câinii și îi pupa in bot apoi pe Emilus.Ei își duc veacul intr o locație zis club la Argos acolo consuma băuturi alcoolice adică bere la pet apoi umbla în buchini prin curtea Argosului.
4
3
Acest individ este fiul lui Emil Postol zis Speedy fost inginer șef la centrala Nucleara. Cum naiba săracii nu ajung sa fure ca ăștia care cresc de mici din bani furați? Emil Postole are multe proprietăți dar la vila din Cernavodă nu plătește căldură pentru ca este conectat ilegal. Postole Emil se trage din Fetești, toată viata a furat și a fost un fustangiu și plătitor de prostituate. Asa merge treaba, acum e rândul lui fi-su sa fure și el
1
4
Nu mai exista var acum se da cu vopsea lavabila,dar un secret sa îți spun daca locația este coteț poți să o igienizezi de mii de ori,șobolanii au tuneluri adânci și se suie pe masina de cusut și nu mai ai eficienta sa faci salopete de calitate.Schimba locația sa îl văd muritor de foame pe cartoforul Dorin Lazia
3
1
Lasa ca-i da un var de banii ăștia si le oferă și condiții de munca angajaților!
4
3
Înainte de ai ura succes deplasează te sa vezi in ce condiții lucrează firma in ce coteț își desfășoară activitatea acele salariate ?.Patronasului de la Argos Lazia Dorin ii convine că încasează chiria dar ce condiții oferă?.Înțeleg că sunt croitorese dar nici sa îți bați joc de oamenii care muncesc sa lucreze cu șobolanii.
6
5
Succes! Susținerea investițiilor r*mânești este foarte bună.La cât mai multe! 24 de oameni din Cernavodă au un loc de muncă.Felicitări !
3
8

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166