REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un fost consilier PSD a prins un contract de 2 milioane de lei la Primăria Mangalia!

Un fost consilier PSD a prins un contract de 2 milioane de lei la Primăria Mangalia!

Ana Maria LIPAN 31 iulie 2023 | 00:00 5623

Fostul consilier local PSD la Techirghiol, afaceristul Nicolae Giuliano Voicu, a mai prins un contract la Mangalia. Firma sa, Total Private Guard, va încasa nu mai puțin de 1.808.497 de lei, pentru asigurarea serviciilor de pază pentru obiectivele aflate în patrimonial municipiului. Acum aproximativ un an, societatea a semnat un contract similar, tot cu Primăria Mangalia, de pe urma căruia a câștigat 1.538.550 de lei, fără TVA.

Un fost consilier PSD a prins un contract de 2 milioane de lei la Primaria Mangalia! Nicolae Giuliano Voicu

Firma Total Private Guard, controlată de fostul consilier local PSD la Techirghiol, Nicolae Giuliano Voicu, pare că a devenit unul dintre abonații contractelor cu Primăria Mangalia. Societatea va încasa 1.808.497 de lei pentru asigurarea Serviciilor de pază a obiectivelor aflate în patrimoniul municipiului. 

Un fost consilier PSD a prins un contract de 2 milioane de lei la Primaria Mangalia!

Totul a început în anul 2017, când firma a obținut de la Primăria Mangalia suma de 304.500 de lei, fără TVA, pentru un contract similar. De atunci, Total Private Guard a pus monopol pe aceste servicii și a crescut treptat și tarifele. În 2022, de exemplu, municipalitatea i-a băgat în buzunar lui Voicu 1.538.550  de lei, fără TVA, pentru paza mai multor locații precum Corpul A și Corpul B din Primăria Mangalia, Biroul taxe și Impozite, Clubul Nautic, Portul Turistic și Parcul Balnear, Cimitir Eternitatea, Cimitir Sf.Maria, Lacurile 1, 2 Neptun și Faleză Steaguri, Cimitir musulman nou și vechi, Biobaza Mangalia, Parcul Tineretului, Depozitul și Parcul Evergreen. 

Date despre firmă

Firma Total Private Guard este administrată de un cunoscut politician de la malul mării. Giuliano Voicu a fost consilier local PSD în Techirghiol şi candidat la primăria aceluiași oraş din partea Partidului Iniţiativa Naţională, apoi candidat din partea UNPR la Consiliul Judeţean Constanţa în 2012. Acesta deține firma de pază Total Private Guard SRL, înfiinţată în 1994.

În 2015, Total Private Guard a bifat prima înțelegere cu statul, când a furnizat un sistem de supraveghere video, în valoare de aproape 13.000 lei, către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa. Patronul Giuliano Nicolae Voicu mai este sau a fost implicat în câteva afaceri: Total Recycling SRL, Total Private Guard Security SRL, Total Auto Center SRL, Melania Impex SRL etc. În anul fiscal 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 8.380.451 de lei, profit în valoare de 1.984.286 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 1.294.033 de lei. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sediile și autoturismele lor și chiar unei birouri, faleză, bulevardul Lăpușneanu, și chiar punctul observare au și altă, folosința decît cea stipulată în codul de procedură al firmelor de pază și mai degrabă a bordeluri iar mașinile a transporta anumite persoane in locurile mentionate
0
0
CE față are parcă e traficant de organe adică de(p..da)
0
0
e original mă ca se umflă cu el peste tot,il scoate de la mana si il da sa vada lumea ca nu e fake…un pitigoi de Techirghiol plecat din Vartop care se crede mare combinator,cu o ,,gherlă” de baiat betiv si cu impresii de interlop…e pă ,,șustă” cu agariciu ala de Pașa care nu are doua de un leu in buzunar si e dator vandut ,a amanetat tot si il acuza zilele trecute pe Giovani ca la adus in sapa de lemn…astia se dadeau la gaborul cu SES din mangalia..e cloaca mare …
5
0
Breitlingul ,e de la ei sau e AAA, intreb sa nu gresesc
0
0
Eu stiu vrei 4 fost angajati la primaria Mangalia. Toti cate o pensiune noua construitac in Saturn cu banii economisiti din sphaga!
2
0
cam greu de inteles de ce pazeste primaria porturi parcuri lacuri si cimitire ? si nu are politie locala care face ronduri frecvente pe acolo sau care ar putea pazi ce merita pazit ?
1
0
De aia nu sunt bani pentru pensii decente. Am ajuns sa-mi fac vacanta la Eforie Nord cu toți coteii.
1
0
La fel ca la ANR, unde sefii au salarii prea mari , spagi garantate lunar de la armatori, masini la poarta toti incompetentii chipurile ca au nevoie in afara programului daca este vreo urgenta ( niciodata nu este cazul credeti-ne pe noi astia mai p****i care muncim), prostimea si angajatii de rand stau pe 3-4000 lei si mor de foame dar lumea ne percepe ca smecherii portului ca asa sunt vazuti sefii. Sindicatul este de c***t, Lita o sluga infecta care una-doua ti-o arunca pe legile proaste din trecut. Femeia de serviciu si soferii de la APC ne dau rusine la salarii si prime. Stai sa vezi de ziua marinei cum iau ei 1500 lei si la ANR 150 Lei. Sa-mi bag p..a in voi Dumitrache, Trandafir, Lita, ca ne bat bancile la usa si rusine celorlalti angajati care nu aveti curajul sa iesim cu totii in fata ANR-ULUI si sa facem greva.
5
0
Nu mare ne ar fi mirarea dacă această sumă ar fi doar pentru jumăt**e de an. Administrația actuală este un aparat de scurgere a banului public. Un aparat aproape perfect. Principalii factori de succes ai acestor scurgeri sunt foștii comisari de gardă financiară. Mai mult de atât, nu ezită să zâmbească malefic în fotografii alături de unii pensionari.
4
0
Asta e pretenu lu nasu PASA,el la combinat la primarie cu Angelescu...avem si noi de ochiftea de acolo...
13
0
ce figura plictisita si cocolosita are, in vin e adevarul ca si pe fata lui!
4
0
ce fata de pungaș are
6
0
castiguri mari cotizatii tari!banii se duc catre politic valuri valuri guvernantii ,senatorii parlamentarii magistratii trebuesc sa fie platiti , cei ce muncesc cu adevarat ultimii la plata si cat mai putin cu multa galgara cand le mares si lor cu 100 de lei si din impozit le ramane 70!
7
0
astia sint asa zisi afaceristi romani. cunosc pe cineva din primarie, parandaratul si gata afacerea. o sa infloreasca romania.
8
1
Asta e o ruda de-a mea,din vietnam.Mainare niste verisori prin zona,parca Mocea le spune
6
0
Seamănă cu Nicușor Porcu, fatza de nesimțit, o Waka de om, linge gaozul lui Beinur plus ii suge matzul fără mâini. O putoare mondiala și un mare basinozz
12
3
Unde l-ati gasit ascuns si pe rozaliul asta?
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016