REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un fost consilier PSD de la Techirghiol se umple de bani de la Cristian Radu

Un fost consilier PSD de la Techirghiol se umple de bani de la Cristian Radu

Andreea CONDURACHE 14 august 2023 | 00:00 3617

Firma fostului consilier local PSD la Techirghiol, afaceristul Nicolae Giuliano Voicu, Total Private Guard, a prins un nou contract de peste 1,8 milioane de lei, la Mangalia. Mai exact, este vorba despre un contract ce vizează prestarea serviciilor de pază pentru obiectivele aflate în administrarea Primăriei Mangalia, în vederea prevenirii producerii de pagube materiale. Aceștia vor asigura paza și la intrările în Corpul A și Corpul B din instituția condusă de Radu Cristian.

Un fost consilier PSD de la Techirghiol se umple de bani de la Cristian Radu

Primăria municipiului Mangalia a atribuit recent un contract de prestări servicii ce vizează paza la obiectivele aflate în administrarea primăriei, în urma unei proceduri de licitație inițiate în luna aprilie a anului curent. Firma câștigătoare, singura de altfel care a participat la procedură, a fost desemnată societatea Total Privat Guard SRL, deținută de fostul consilier local Nicolae Giuliano Voicu. Pentru serviciile sale firma va primi 1.808.497,84 de lei, fără TVA.

Un fost consilier PSD de la Techirghiol se umple de bani de la Cristian Radu

Giuliano Voicu a fost consilier local PSD în Techirghiol şi candidat la primăria aceluiași oraş din partea Partidului Iniţiativa Naţională, apoi candidat din partea UNPR la Consiliul Judeţean Constanţa în 2012. Deține firma de pază Total Private Guard SRL, înfiinţată în 1994.

Firma va trebui să asigure paza pentru intrarea în Corpul A și Corpul B din Primăria Mangalia, Biroul taxe și Impozite, Clubul Nautic, Portul turistic Mangalia și Parcul Balnear, Cimitirul Eternitatea, Cimitir Sf. Maria, Lacurile 1, 2 Neptun și Steaguri Neptun Faleză, Cimitir musulman vechi, Biobaza Mangalia, Parcul Tineretului, Depozit și Parc Evergreen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mason ordinar !
0
0
PO PO NARI pesedisti !!! pesede = RAIUL HOTILOR din romania !!!
0
0
Nea asta cu : xxx…fii amabil si spune un nume…ca vor sta in sltă parte acesti asa ziși ,,sefi din politie”….si iti promit ca vor fi cu ,,ciocu mic”
2
0
In spatele lui Giuliano stau șefi din Politie. Așa ca ciocu mic!
0
2
Bă, ce naiba ați mai dat articolul . Acu' vreo 2 saptamani, iar acum e a 2 a oara. S-a terminat ,,benzina"? Le reluați? Mai nou am vazut ca doar la unii deschideti comentariile. La penibilul de Horica fara frica, le blocati. Rusiniiiicaaa.
1
0
Giuliani Gema, e prietenul meu!
0
1
Pașa,pe numele real Guță Marian,este un interlop crescut de Beinur care si a creat o trupă de talhari prin grade de rudenie,fini sau cumetri,vezi:Piciu ,Elvis Percu sau Nelutu Coroiu si multi altii,prin intimidare sau santaj au distrus afaceri si au luat trasee de la altii.Asa a luat traseul lui Sinan de la Mosneni-Pecinega cu ajutorul lui Emil Costea de la Isctr( lau zapacit cu controale si amenzi pana a renuntat.Asa a luat traseul lui Maricoiu de pe n***u Voda cu ajutorul RAR Cta,lau terminat la ItP uri…a incercat cu Damen prin Tusac …
4
0
ba Pasa asta e dat dra cu e combinator in Damen,e combinator cu primaru, poate Diicot se intreaqba cum un patron de firma de transport se urca la volan ptr anumite curse catre Istanbul... are doi rataciti in autocar iar el sofer,,,asa aleatoriu ....
7
0
politia nationala, politia locala,jandarmeria, paza propie sunt platiti pentru ce? firmele de paza e o facatura pentru institutiile publice!se sifoneaza bani multi ,afaceri financiare, aici trebue umblat ,verificat ,gandit si desfiintat !
10
1
Piticul crede ca noi nu știm ca pupa poala lui Stroe ca să mai prindă un mandat sii ii da contracte lui și camarilei doar, doar o mai prinde încă 4 ani de jaf. Nu ne interesează ce fac și ce vorbesc ei pe la crame sau prin vii la mocangeala dar îl asigur pe pitic, ca de data asta noi mangaliotii, i-o tragem rău. Poate sa plătească el câte emisiuni de șușanele vrea, nu mai tine vrăjeala.Sa mai presteze și pe la Poarta Alba ca pe noi ne-a furat peste măsură. Asa sa ne ajute DNA.
12
1
Ar fii de verificat cine a facut cartile pentru Giuliano....prietenul Pasha la foisorul de la Simpa Trans unde ii face toate poftele lui R C. Pasha mai nou e bucatarul si ospatarul preferat al lui Raducu
14
1
Acest radu umple pe toți de bani, dar bineînțeles că parandaratul se întoarce,așa că tot la el ajunge banul
12
2
Ati gasit o poza frumoasa, futuvan...
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510