REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecat

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecat

Andreea VREJOIU 9 iunie 2023 | 00:00 4654

Euro Construct SA, firma din Constanța, deținută de un fost director general al CFR Călători, a reușit să se lipească de un nou contract de la fosta sa societate. Firma este controlată de Tudor Vlad, din orașul Ovidiu, fost director general al CFR Călători SA în 2005- 2006, președintele Autorității Feroviare Române (AFER), iar apoi director CFR Ferry Boat SA. Tudor Vlad este acționarul majoritar, dar nu singurul ceferist din Euro Construct SA. Asociați îi sunt Papuc Nicoleta, Chert Ovidiu Mugurel, dar și Șerbănescu Gheorghe.  

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecatVlad Tudor

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători – CFR SA a atribuit în cursul zilei de 6 iunie a.c. un contract pentru ,,Servicii de salubrizare dormitoare de personal CF și spații administrative, loturile 3-8 – SRTFC Constanța”, în urma unei licitații deschise inițiate pe 15 februarie 2023. Mai multe firme au depus oferte, iar câștigătoare a fost desemnată Euro Construct SA Constanța, reprezentată de Tudor Vlad. Euro Construct SA va primi pentru serviciile sale 566.627 lei, fără TVA, iar contractul este valabil timp de 12 de luni.

Serviciile de salubrizare se vor efectua la dormitoarele personalului CF din Revizia de Vagoane Constanța, CF și spații administrative din Stația Mangalia, Stația Constanța și salubrizare spații sediul central al SRTFC Constanța, dormitor personal CF din Post Revizie Vagoane Fetești, dormitor personal CF din SELC Medgidia, dormitor personal CF și spații administrative din Revizia de Vagoane Mangalia.

Un fost director al CFR a mai prins un contract de la compania de unde a plecat

Zeci de milioane de la CFR pentru firma fostului șef CFR

Firma care va face curățenie în curtea celor de la CFR Călători are ca domeniu de activitate construcțiile feroviare și a raportat pentru 2022 afaceri de 23,2 milioane lei și un profit net de 1,5 milioane lei, cu 253 angajați, precum și datorii de 4,9 milioane lei.

Firma este controlată de Tudor Vlad, din orașul Ovidiu, iar principala sursă de venituri o reprezintă CFR, de la care Euro Construct SA a primit contracte de peste 30 de milioane de euro. Nu poate fi vorba de o coincidență în faptul că patronul Tudor Vlad a fost director general al CFR Călători SA în 2005- 2006, pentru ca în 2007 să fie președintele Autorității Feroviare Române (AFER), iar apoi director CFR Ferry Boat SA.

Unul din cenzorii Euro Construct SA era până recent Daniela Țăranu, soția lui Horia Gabriel Țăranu, directorul CFR Călători Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Directia in care dl. director a ajuns la nivel de excelenta a fost distribuirea sarcinilor de servici catre salariatele sale. Culmea, s-a intamplat ca una din salariatele sale sa duca sarcina pana la sfarsit. Si dl. director si-a asumat la randul sau sarcina de a superviza din umbra evolutia (fostei) sale salariate. Mai bine zis a desemnat si a lasat in grija altor persoane de incredere evolutia respectivei, avand in vedere ca timpul dansului este foarte ocupat si nu are cum sa se ocupe full time de probleme minore.
3
0
Acesti asa zisi afaceristi care au avut functii importante in Compania CFR.SA zeci de ani care si-au pregatit terenul inainte de a pleca din CFR sunt sigur ca legal sunt conflicte de interese!Asa a ajuns CFR aproape in faliment si cu zestrea caii ferate devalizte si vandute!
6
0
VERIFICATI CUM DOI NEPOTI AI MARELUI VLAD OCUPA ABUZIV IN MURFATLAR DOUA TERENURI SI DOUA LOCUINTE CARE IN MOD NORMAL AR FI TREBUIT SA NU LE SCHIMBE ARHITECTURA SI DESTINATIA LANGA GARA . LANGA TURNU DE APA . GRAV ESTE CA ACELE CONSTRUCTII AVEAU O ANUMITA ARHITACTURA . AU CONSTRUIT ILEGAL SI AU DISTRUS ACELE CONSTRUCTII . SPER CA REPLICA ARE SUFICIENT CARBURANT CA SA SE DEPLASEZE SI SA VERIFICE CELE SPUSE .
5
0
Si ne intrebam de ce nu sunt bani de pensii si salarii si de ce economia Romaniei este la pamant. Omerta actioneaza si prostii trag la jug. Stupid people!!
5
0
Daca astazi CFR-ul arata cum cu se vede . Totul adus la ruina . Acesti fosti directori au FURAT cat de mult au putut cu toate rudele pe care i-au avut in jurul lor . Dupa care din niste directori incompetenti , au devenit dintr-o data oameni prosperi de afaceri . Culmea , tot cu FURATUL de unde au plecat .
5
1
niste hoti care au distrus CFR si mai profita in continuare. la pensie ajunge cat ati furat.
6
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016