REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un fost lector de la Academia Navală, executat silit!

Un fost lector de la Academia Navală, executat silit!

Andreea VREJOIU 30 martie 2023 | 00:00 12919

Un cunoscut fost cadru universitar de la Academia Navală ,,Mircea cel Bătrân” din Constanța este executat silit în contul datoriilor la bănci, fiind vorba despre lect. univ. dr. ing. Anghel Arlette Rabela. Pe 27 aprilie 2023, la ora 12:00, va avea loc vânzarea la licitație publică a dreptului de nudă proprietate asupra imobilului constând în teren intravilan, în suprafață de 500 de metri pătrați, și a construcției C1, în suprafață de 57,60 de metri pătrați, situat în Palazu Mare. Precizăm că dreptul de nudă proprietate constituie dreptul de proprietate asupra unui bun în privinţa căruia a fost constituit, în folosul altei persoane, un drept de uzufruct, uz sau abitaţie, golindu-i-se astfel conţinutul, de atributele posesiei şi folosinţei.

Un fost lector de la Academia Navala, executat silit!lect. univ. dr. ing. Anghel Arlette Rabela

În cursul zilei de 27 aprilie 2023, la Biroul Executorului Judecătoresc Gavrilescu Alin Mihail, va avea loc o procedură de licitație în vederea vânzării a bunului imobil – tip drept de nudă proprietate asupra imobilului constând în teren intravilan în suprafață de 500 de mp și construcție C1 în suprafață de 57,60 de mp. Conform documentelor existente pe teren există și o magazie și o bucătărie de vară, construcții extratabulare. Întregul imobil este gravat de dreptul de habitație viageră în favoarea Szanto Iuliana. Dreptul de habitație viageră nu formează obiectul executării. Prețul de pornire al licitației este de 206.293 de lei reprezentând 100% din prețul de evaluare fixat de către executorul judecătoresc. Imobilul este localizat pe strada Timpuri Noi, numărul 7, din cartierul Palazu Mare.

Un fost lector de la Academia Navala, executat silit!

Lectorul nu a reușit să-și achite ratele la un credit BCR contractat în 2018. Arlette Rabela Anghel a fost lector universitar doctor inginer în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanța încă din anul 1999.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce ați asociat numele acestei doamne cu Academia Navala? Aveți ceva personal cu aceasta instituție sau atâta pot "ziariștii" dv.pentru a publica ceva "senzațional".
1
0
Asa se întâmplă când stai pe sub biroul domnului rector (actualul primar zis și amiralul de carton). Apar probleme la coloana. Si de la coloana se întind la cap... viața nu iartă pe nimeni. Nici măcar pe o harbaletă specializată în lins clanțe....
5
8
Tu c vecin esti ai cunoscuto vrodata era o femeie sa te legi la rana cu ea.daca nui stiti situati nu mai vorbiti retarzilor.Mi-a fost o profesoara serioasa si ajutatoare si intelegatoare.
5
4
Aveți dreptate,beneficiaza de mai multe drepturi ,chiar dacă are probleme psihice și trebuie să locuiească împreună cu noul proprietar dacă nu se renuntă la dreptul de habitație.
4
2
Atâta timp cât imobilul este grevat de habitație viageră în favoarea unei persoane,nu poate să fie dată afară din casă, chiar poate să mai aducă pe cineva să locuiasca cu ea, iar in conditiile astea nu se merită să te complici.
4
0
Într-adevăr , doamna a fost cadru didactic la academia navala , din păcate doamna suferă de o boala psihică .. nu se înțelege nimeni cu dumneaei , refuza tratamentul și ajutorul din partea celorlalți. Poliția nu are ce sa-i facă atunci când face scandal .. păcat .. nu are pe nimeni , o sa ajungă pe străzi
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510