REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un fost ministru a fost implicat într-un accident și dus la spital

Un fost ministru a fost implicat într-un accident și dus la spital

Victor ROTARU 26 august 2023 | 13:40 3472

Fostul ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 2017-2018, Ilan Harry Laufer, a fost implicat într-un accident în Câmpina, unde un șofer care nu a acordat prioritate de trecere a intrat în mașina condusă de fostul oficial, potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine. În autoturism se mai aflau soția și cei doi copii minori. Aceștia au fost duși la spital pentru investigații medicale.

Un fost ministru a fost implicat intr-un accident si dus la spital

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază și nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu autoturismul condus de Laufer Harry Ilan, potrivit surselor citate.

În urma impactului a rezultat rănirea lui Laufer Harry Ilan, precum și a soției și celor 2 copii minori, fiind transportați la spital, pentru toate investigațiile medicale necesare.

În acest caz se fac cercetări.

Ilan Laufer a deținut funcția de ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, între anii 2017-2018, în guvernul Mihai Tudose. Laufer a fost și consilier al Vioricăi Dăncilă, în perioada în care aceasta a deținut funcția de premier, potrivit digi24.ro.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Câtă răutate în unele comentarii ,vai de voi cu asa minți bolnave.Ilan un om de o mare valoare intelectuală .Multă sănăt**e lui si familiei.
0
1
Grasimea ti a mancat si ultimii neuroni
0
1
O ratare a omenirii
4
1
Speram sa moara acest vierme.
5
2
roman verde si asta.Si multi votanti psd decerebrati ,cica romani.cica partz
8
3
Nu este normal sa nu mai ai siguranta in trafic ....Este foarte trist ce se intamplă si tot mai ingrijorător ...
8
2
Romanii sunt cam tampiti. Ei chiar nu vad ca toate stirile din Romania sunt despre alogeni? Uite de exemplu in sport. Doar stiri despre makidoni apatrizi
13
2
In acea vreme ar fi fost o stire. Azi e doar barfa. Ce castigam noi din ,,stirile '' de acest gen? Se intampla lucruri ingrozitoare cu tara asta,in tara asta,cu noi toti. Se scurg bani cu vagoanele, suntem indatorati cu totii in folosul unor haimanale ,suntem umiliti,batjocoriti,ce e drept,intr-un cadru ce mimeaza democratia.Laufer a intrat ca musca in rahat in asa zisa politica,crezand ca poate face ceva util. Nu poate,ca nu are cum,nu are loc si nu i se permite.
16
2
Numai stiri cu evrei azi. Intai Ponta apoi asta
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510