REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID

Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID

A.F. 3 iunie 2024 | 00:00 139

Kazuhiro Haraguchi, fostul ministru japonez al Afacerilor Interne, a devenit primul politician important care își cere scuze pentru tsunami-ul de decese survenite în rândul populației vaccinate anti-COVID.

Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID

Kazuhiro Haraguchi

Vineri, 31 mai, un număr uriaș de cetățeni japonezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) și a politicilor sale din timpul pandemiei. Policianul a numit vaccinurile anti-COVID „arme biologice” și a făcut apel la o victorie împotriva „diavolului”.

În timpul unui discurs de deschidere a protestelor, Haraguchi a prezentat scuze pentru numărul uriaș de decese care au loc acum ca urmare a efectelor vaccinurilor ARNm.

Haraguchi a început prin a aborda durerea resimțită de familiile care au pierdut persoane dragi care au fost constrânse să accepte injecția anti-COVID. Acesta și-a prezentat condoleanțele și și-a asumat responsabilitatea pentru eșecurile celor aflați la putere. "Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară", a spus el.

Unul dintre punctele cheie ale discursului lui Haraguchi a fost critica la adresa interzicerii Ivermectinei, un medicament dezvoltat de Dr. Satoshi Omura, despre care crede că ar fi putut juca un rol semnificativ în combaterea pandemiei. Haraguchi a pus sub semnul întrebării motivele care au stat la baza interdicției, sugerând că interesele economice au fost prioritizate în detrimentul sănătății publice. "De ce?" "Pentru că sunt ieftine. Ei nu o vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri", a argumentat el. Această afirmație a atras aplauze puternice din partea mulțimii, mulți dintre ei considerând că profiturile corporațiilor au avut prioritate față de viețile oamenilor.

Politicianul a avut cancer, pe care l-a pus pe seama vaccinurilor

Haraguchi a împărtășit apoi o poveste profund personală despre propriile sale lupte pentru sănătate. După ce a fost vaccinat, el a dezvoltat o boală gravă, mai exact o formă de cancer care evolua rapid. "Anul trecut, pe vremea asta, nu mai aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale", a dezvăluit el. Această relatare a bătăliei sale cu cancerul, care a inclus schimbări fizice semnificative precum pierderea părului, a atins o coardă sensibilă în rândul publicului. El a povestit un incident în care aspectul său fizic a devenit un punct de distragere a atenției în cadrul Dietei (parlamentul japonez), un adversar concentrându-se mai mult pe peruca sa decât pe problemele în discuție.

Haraguchi a dezvăluit că nu a fost singurul membru al Dietei Naționale (legislativul) din Japonia care a suferit efecte adverse din cauza vaccinurilor. El a menționat că trei dintre colegii săi au fost grav afectați, unii fiind chiar spitalizați. "Se prăbușesc, unii sunt spitalizați. Dar ei nu vorbesc", a explicat el.

Haraguchi a vorbit și despre încercările de a-i reduce la tăcere pe cei care pun la îndoială politicile actuale și acțiunile guvernamentale. El a povestit un incident recent în care i s-a interzis să vorbească la Canalul 3 după un interviu cu președintele acestuia. "Zilele trecute, am vorbit cu președintele Canalului 3 și mi s-a interzis. Încearcă să ne reducă vocea la tăcere", a declarat el.  "Ei încearcă să ne blocheze libertatea, rezistența și puterea. Dar noi nu vom pierde niciodată".

În încheierea discursului său, Haraguchi a lansat un apel la acțiune. El a îndemnat oamenii să rămână uniți în a contesta guvernul și deciziile sale discutabile. "Haideți să răsturnăm acest guvern", a proclamat el. El a făcut apel la legislatori să continue să lupte pentru viețile și libertățile oamenilor: "Să facem să se întâmple", a concluzionat el, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016