REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un fost procuror șef din Constanța s-a înscris în PSD

Un fost procuror șef din Constanța s-a înscris în PSD

A.V., M.P. 5 mai 2023 | 13:11 7432

Organizația municipală a Partidului Social Democrat Constanța are un nou membru în persoana fostului procuror șef în Parchetul Curții de Apel Constanța, Alexandru Marian. Informația a fost confirmată de Ion Dumitrache, președinte interimar al organizației municipale Constanța. Întrebat dacă îl va pune cap de afiș pentru următoarele alegeri, Dumitrache s-a eschivat, precizând că nu s-a gândit la acest aspect.

Un fost procuror sef din Constanta s-a inscris in PSD

Marian Alexandru a fost procuror șef al secției Urmărire Penală în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în prezent fiind profesor universitar la Ovidius, Facultatea de Drept. Fostul procuror s-a înscris în partid în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Un fost procuror sef din Constanta s-a inscris in PSD

Alexandru Marian: Nu sunt competent în administrație locală/județeană

Noul membru al PSD a declarat, pentru Replica, ce l-a determinat să se înscrie în PSD. ”Am fost magistrat și nu am avut voie să fac politică. De un an și ceva am ieșit la pensie și am decis să mă înscriu în politică. Sunt un om intelectual, iar intelectualii sunt de stânga. De aceea am ales PSD”, a spus Alexandru Marian.

Întrebat dacă l-ar tenta o candidatură la Primăria Constanța, Consiliul Județean sau dacă ar accepta un loc în Consiliul Local/Județean, social democratul a declarat: ”Nu sunt competent în administrație locală/județeană, sunt competent în domeniul dreptului. Acum spun nu, dar nu se știe până atunci”, a adăugat Alexandru Marian.

Alexandru Marian a intrat în magistratură în 1993, la Procuratura Locală Tulcea, în 1997 a ajuns la Parchetul Tribunalului Tulcea, iar din 2000 a condus Secția Urmărire Penală, la același parchet. În același an a fost promovat pe loc procuror cu grad de Parchet de pe lângă Curtea de Apel, iar un an mai târziu a devenit prim procuror. În 2003 a fost delegat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar în 2004 a devenit procuror general. În 2008 a devenit procuror general adjunct, în 2014 a fost procuror șef secție, iar în 2016 a ajuns la Universitatea Ovidius Constanța, unde activează și astăzi, la Facultatea de Drept.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hahaha. Fostul si actualul securist cu aere acum de capitala mai cauta sa manace ceva. Incredibil tupeu, vrea primar. Probabil sifoanele din psd de acum nu mai asculta la ordin si s au gandit sa aduca o hoasca batrana langa ei. Atentie baieti ca asta da multe basini.
1
0
Tiripliciu ăsta a cântărit ciolanul fiecărui partid și la Ciuma Roșie ciolanul a fost de 3 ori mai greu plus cel mai mare partid de proști și hoți. I se potrivește mănușă.
5
0
Deci , Gigel a fost magistrat si nu a avut voie sa faca politica iar ca proaspat tanar pensionar de lux a simtit chemarea sa intre in politica , dar nu in orice partid . Ar fi interesant de analizat activitatea si solutiile date de acest “intelectual” in spetele ce-i priveau pe oamenii de casa ai PSD
15
1
Păi intelectual e și șeful de partid
8
0
NOI ...TOT NOI JAVRELE ROMANIEI
8
0
intelectuali psd : plagiatori , cu scoli facute la batrinete in facultati infiintate special , analfabeti functionali si majoritatea covirsitoare nu pot pricepe o lima straina
14
1
Dumitrache pe T*o cand il inregimentati?
12
0
Saracu nu ai ajunge pensia de magistrat ai mureau nepoteii de foame
16
0
Intrebarea e alta: intelectualii in funcție ce simpatii au?
13
1
Ce sa faca omul ca sa castige un ban “cinstit” la varsta lui ? ca nu mai poate sa plece afara sa munceasca
18
1
Asta n-a mai suportat si a dat-o pe fata :))
23
2
Am vazut ce intelectuali se afla in psd . Ciolacu , tot intelctual este ?
31
3
Unde e mai decât la PSD? Poate doar la aurolaci.
17
5
V a fi pe listele psd pt parlament. Daca ati fi jurnalisti de soi ati cauta ce dosare a instrumentat domn prpfesor si veti vedea legatura stransa pe care o are cu psd.
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510