REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un fost șef de la Compania de Autostrăzi supervizează lucrările de la Spitalul Județean Tulcea

Un fost șef de la Compania de Autostrăzi supervizează lucrările de la Spitalul Județean Tulcea

Andreea VREJOIU 4 martie 2023 | 00:00 1777

Compania unui fost director adjunct al Companiei NaÈ›ionale de Autostrăzi È™i Drumuri NaÈ›ionale din România a fost declarată câÈ™tigătoare pentru a superviza execuÈ›ia lucrărilor de reabilitare, modernizare È™i extindere a Spitalului JudeÈ›ean de Urgență Tulcea. Este vorba despre societatea Irimat Cons SRL, din PloieÈ™ti, deÈ›inută în totalitate de Florin Gelu Goroneanu, care va primi pentru serviciile sale nu mai puÈ›in de 590.520 de lei, fără TVA.

Un fost sef de la Compania de Autostrazi supervizeaza lucrarile de la Spitalul Judetean TulceaSpitalul Județean de Urgență Tulcea

Consiliul JudeÈ›ean Tulcea a atribuit la finalul lunii februarie a.c. un contract ce vizează supervizare lucrărilor în cadrul proiectului ,,Reabilitare, modernizare È™i extindere pentru Spitalul JudeÈ›ean de Urgență Tulcea”, în urma unei proceduri simplificate de licitaÈ›ii iniÈ›iate pe 14 decembrie 2022. Serviciile de supervizare contau în asigurarea asistenÈ›ei tehnice pe perioada de execuÈ›ie a lucrărilor prin servicii de asistență tehnică din partea dirigintelui de È™antier. CâÈ™tigătoare a fost desemnată societatea Irimat Cons SRL, din PloieÈ™ti, deÈ›inută de un fost director adjunct din cadrul Companiei NaÈ›ionale de Autostrăzi È™i Drumuri NaÈ›ionale din România, fiind vorba despre Florin Gelu Goroneanu. Pentru serviciile sale va primi nu mai puÈ›in de 590.520 de lei, fără TVA.

Un fost sef de la Compania de Autostrazi supervizeaza lucrarile de la Spitalul Judetean Tulcea

Firma fostului director adjunct, abonată la banii statului

În 2021, firma câÈ™tigat È™i contractul pentru supravegherea lucrărilor din Defileul Jiului. 182.725 de lei a fost valoarea contractului de prestări servicii oferit de CNAIR pentru societatea ploieÈ™teană.

Un fost sef de la Compania de Autostrazi supervizeaza lucrarile de la Spitalul Judetean Tulcea

În 2016, Ministerul Transporturilor, aflat, la acea dată, sub controlul tehnocraÈ›ilor, a atribuit contractul ce viza prestarea de servicii de asistență tehnică pentru supervizarea lucrărilor de construcÈ›ie a infrastructurii rutiere È™i feroviare de acces la podul de peste Dunăre, de la Calafat-Vidin. Și acesta a fost atribuit companiei Irimat Cons SRL, pentru 149.750 lei, fără TVA. Printre instituÈ›iile statului cu care firma a bătut palma se numără È™i Consiliul JudeÈ›ean ConstanÈ›a, Primăria municipiului IaÈ™i, Primăria municipiului Târgu Jiu, Primăria municipiului Craiova, precum È™i altele.

Florin Gelu Goroneanu, director adjunct în CNADNR

Florin Gelu Goroneanu a deÈ›inut, în perioada 2005-2007, funcÈ›ia de director adjunct în cadrul Companiei NaÈ›ionale de Autostrăzi È™i Drumuri NaÈ›ionale din România (CNADNR). FuncÅ£ia de la CNADNR a venit, potrivit informaÈ›iilor de la aceea vreme, pe linie politică, din partea Partidului Democrat, prezent la guvernare alături de Partidul NaÈ›ional Liberal. În 2007, după preluarea ministerului de către liberalul Ludovic Orban, Florin Gelu Goroneanu a plecat de la conducerea companiei.

Un fost sef de la Compania de Autostrazi supervizeaza lucrarile de la Spitalul Judetean TulceaCaptură foto listefirme.ro

Date despre societatea Irimat Cons SRL

ÎnfiinÈ›ată în anul 2005, firma Irimat Cons SRL are sediul în PloieÈ™ti, judeÈ›ul Prahova. Unic administrator È™i asociat este Goroneanu Florin Gelu. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 4.530.763 de lei, un profit net în valoare de 500.862 de lei, dar È™i datorii în valoare de 1.707.466 de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avem exemplu si in cta, de fosti directori cnadr, care din salariul de la stat, au ajuns mari afaceristi.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677