REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
23.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei trei copii

Un fost soldat american a intrat în casa fostei soții pentru a-şi ucide cei trei copii

Ana Maria LIPAN 25 martie 2023 | 00:00 294

Caz șocant în SUA. Un fost soldat al armatei SUA a intrat în casa fostei sale soții și și-a ucis copiii, apoi și-a luat viața, informează observatornews.ro.

Un fost soldat american a intrat in casa fostei sotii pentru a-si ucide cei trei copii

Charles Slacks Jr. și mama copiilor erau divorțați. Cu toate acestea, el încă mai avea o cheie de la casa femeii din Sumter, Carolina de Sud. Bărbatul a intrat în casă în jurul orei 22:00, marți, când în casă se afla și un coleg de muncă al fostei sale soții, relatează Mirror.

Prima victima a fost colegul de muncă al femeii. Deși fosta soție a încercat să i se împotrivească, bărbatul a trecut pe lângă ea și a mers direct în camera celor trei copii. Toți dormeau și nu știau că tocmai tatăl lor va fi cel ce le va răpi șansa de a se mai trezi vreodată. Fără vreo ezitare, Charles a apăsat pe trăgaciul armei și și-a omorât copiii. Apoi, după ce și-a încheiat „misiunea”, și-a pus capăt zilelor.
A ucis patru oameni, apoi și-a luat viața

„Copilașii dormeau patul lor”, a spus șeful poliției din Sumter, Russell Roark.

Telefonul mobil al mamei era la încărcat, la etaj, așa că a fugit să vadă dacă colegul ei care tocmai a fost împușcat avea un telefon pe care să-l poată folosi pentru a suna la poliție. Ea a auzit împușcăturile, s-a întors înăuntru și l-a văzut pe fostul ei soț în vârful scărilor, unde s-a împușcat.

„Oricine are copii, oricine are empatie față de un copil care moare atât de violent ar putea înțelege cum se simte acea mamă”, a spus șeful poliției.

Charles Slacks, în vârstă de 42 de ani, și-a ucis propriii copii, Aayden Holliday-Slacks, în vârstă de cinci ani, și , Aason Holliday-Slacks, în vârstă de șase ani, dar și pe fiica lui vitregă, Ava Holliday, în vârstă de 11 ani,  Charles a fost un civil repartizat la centrala armatei americane de la baza forțelor aeriene Shaw.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436