REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un gardian de la Poarta Albă, ținta unui pușcăriaș periculos!

Un gardian de la Poarta Albă, ținta unui pușcăriaș periculos!

Virgil STOIAN 13 martie 2023 | 00:00 7616

Unii infractori continuă să comită fapte penale chiar și în interiorul penitenciarului. Este și cazul lui Memet Ghiunaidân, care, încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, pentru viol, tâlhărie şi furt calificat, a comis și un ultraj la adresa supraveghetorului secției de deținere. Mai precis, lui Memet i s-a întocmit un raport de incident, acesta fiind găsit în altă celulă. Din această cauză, bărbatul l-a amenințat pe supraveghetor, respectiv că îl va tăia dacă persoana va continua să activeze pe acea secție.

Un gardian de la Poarta Alba, tinta unui puscarias periculos!
Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Memet Ghiunaidân la 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În urma contopirii cu pedeapsa pe care o avea deja, bărbatul urmează să execute 1 an, şase luni şi 1818 zile închisoare. Sentința a fost dată pe 6 martie 2023 și nu este definitivă.
Potrivit rechizitoriului, Memet Ghiunaidân, cu ocazia audierii cu privire la săvârşirea unei abateri disciplinare, l-a ameninţat pe supraveghetorul secţiei de deţinere, spunându-i „băi panaramă, te distrug. Dacă te mai prind pe secţia asta, te tai”. Supraveghetorul îl surprinsese pe inculpat într-o altă cameră de deţinere decât cea în care era cazat, motiv pentru care i-a întocmit raport de incident, deoarece nu a respectat normele de cazare, săvârşind o abatere disciplinară. În după amiaza acelei zile, victima l-a condus pe inculpat la biroul supraveghetorului, unde urma să fie anunţat despre întocmirea raportului. Inculpatul a spus  că îi va „băga ceva în gât” persoanei vătămate, arătând că nu va primi o pedeapsă mai mare de doi ani, pentru că s-a interesat.  Inculpatul a ameninţat direct şi nemijlocit victima cu acţiuni violente, de natură să îi pericliteze integritatea fizică sau chiar viaţa. Instanţa a reținut  următoarele ameninţări adresate de inculpat ”Mamă, mamă, mă omori să moară nepoata mea! Dacă nu îi bag o sulă în gât, îl omor să moară mama, îl tai! Nu mă cunoaşte el mine...dacă domnul ăla îmi face mie rapoarte şi îmi vine rapoarte, când l-am găsit pac, când l-am prins, găsit, pac pe el”.

Un gardian de la Poarta Alba, tinta unui puscarias periculos!

Cine este Memet Ghiunaidân

Pe 22 octombrie 2017, Memet Ghiunaidân a atacat o femeie de 49 de ani, în Stațiunea Saturn, pe care a bătut-o și a violat-o. El fusese cercetat în mai multe dosare, inclusiv pentru tâlhărie şi fusese condamnat la 7 ani, din care a executat circa 6 ani, fiind eliberat condiţionat la începutul anului 2017.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tata ,tu esti ?....
0
0
Cine e jegul asta? O c****a belita care trebuie spânzurat cu tot neamul lui
5
0
Antonescu a fost impuscat, au trecut gloantele prin el ca prin ciur... Au au au facea nu ma impusca hahaha
2
4
La săpun cu ciorile!
19
0
Nu ar mai trebui lasati liberi . Sunt irecuperabili acesti jegosi ordinari
16
0
drepturile omului!!! puscarie la odihna , calificare la locul de detentie, canda va iesii e maistru in ceremonii!la munca sa si scoata haleala, si cand iese sa mearga in carje!
18
0
Hâdârul asta trebuie trimis un pic prin zona bozgoreasca, sa-i dea țiganii unguri la ghiot
23
0
Deținut = borâtură, scursură, ratat, un nimeni.
25
2
Ce mi a placut pedeapsa. Nu are de facut cusca decat un an sase luni si restul zile. Cateva zile. O mie opt sute optsprezece zile. Ha ha ha! Sta la cusca intai restul asta de cateva zile si apoi mai face noua luni pana la comisie. Amanare 3 luni. Iese la a doua comisie si ii ramane iar un rest de vreo 180 zile pentru urmatoarea pedeapsa. Desi cu raportul ala s ar putea sa faca zi la zi. Chiar sa ia un spor de 6 luni. Cand va iesi din puscarie o sa arate ca la 80 ani. Spart in cwr cu soseta in loc de prezervativ. O sa s**a plua doar ca sa simta ceva cald in stomac. O sa l prinda romanii si o sa l faca sapun. La cazan cu toti tiqanii. Ziklon B merita doar ungurii si ucrainienii.
15
3
Ami cer scuze la domnii politisti
11
2
Ti e dor si tie sa faci plantoane !?
15
2
Gardiene esti mort, toata Mangalia te cauta. Sa vezi ce rapoarte iti dam noi tie
3
43

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510