REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 27 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6834
20.4° Constanța Marți, 27 August 2024 Anul XX Nr. 6834
 

Un hoț cu simț artistic a furat un tablou din scara unui bloc! Video

Un hoț cu simț artistic a furat un tablou din scara unui bloc! Video

Andreea VLAICU 27 august 2024 | 00:00 391

Nu degeaba circulă în poporul românesc proverbul „Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou!”. Un hoț a decis să facă un cadou original pentru propria colecție, și anume... un tablou cu Arnold Schwarzenegger, pe care l-a furat din scara unui bloc. Desigur, bărbatul deghizat, pregătit să nu fie recunoscut, nu a ales să fure un Monet sau un Van Gogh, ci a mers la sigur și a ales un poster cu actorul american. Totuși, potrivit păgubitului, tabloul nu era chiar un chilipir ci avea o valoare destul de însemnată. Așadar, hoțul a știut unde să țintească.

Un hot cu simt artistic a furat un tablou din scara unui bloc! Videohoțul de tablouri în acțiune

Un incident care ar putea fi confundat cu o scenă dintr-un film de comedie a avut loc într-un bloc din zona Pieței Balada. Pus pe căpătuială, un bărbat a pătruns vijelios în scara unui bloc și cu mult tupeu a subtilizat... un tablou.

Acesta nu era unul obișnuit ci un tablou insert poster din filmul Commando cu Arnold Schwarzenegger. Potrivit păgubitului, obiectul furat de tâlhar este unul destul de valoros.

Pentru vecinii care probabil nu aveau idee că decorul scării era pe cale să devină o atracție turistică pentru hoți, toată scena surprinsă de camerele de supraveghere a lăsat multă nedumerire în spate. Halucinant este și faptul că toată acțiunea s-a întâmplat ziua, în amiaza mare.

Un hot cu simt artistic a furat un tablou din scara unui bloc! Videohoțul de tablouri în acțiune

După ce hoțul a înșfăcat tabloul, hoțul și l-a băgat în hanorac și s-a făcut dispărut.

Proprietarul a sesizat și organele abilitate în acest caz și vrea să tragă un semnal de alarmă privind furturile din scările de bloc, acest fenomen cunoscând în ultima perioadă o creștere alarmantă. Hoții fură de la biciclete până la... tablouri și de cele mai multe ori... scapă basma curată.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne spună și nouă proprietarul valoarea prejudiciului unui poster,romanul este tot r*mân ,face din țânțar armăsar
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520